iknowthatmagazine.com

MORSOMME TING FRA INTERNETTET

Folk er ampre om dagen – senest i går mista en julehandlende far befatningen på XXL Strømmen fordi han hadde ventet i 20 minutter (5 minutter mindre enn meg) for å få med seg et par ski. På en Søndag. Ettermiddag. Helt frivillig.

Den ene stakkars svensken i kjøpehjeldisken fikk hele julestria trådd nedover øra – men heldigvis for han så var jeg neste kunde og vi tok oss goood tid og jeg roste han opp i skyene til han rødma. Take THAT and shove it up your christmas-spirit arse!

Det jeg prøver å si er at flere av oss trenger å slappe av å le litt om dagen….

Mannen og jeg har, muligens en harry og nerdete, men morsom leggerutine.

Vi må minst se fire morsomme videoer på internettet – vanligvis Youtube.

Overraskende hvor digg det er å le skikkelig før man skal sove, egentlig. Jeg drar fram de morsomste jeg har sett i løpet av dagen, han gjør det samme – og hvis vi ikke har noe nytt søker vi bare på Ultimate Fails.

At folk faller og slår seg er favoritten vår (does that make us bad people??).

Morsomme videoer går jo som brann på havet om dagen (ja, jeg er i mot tradisjonelle ordtak), og er man facebookbruker så får man med seg det meste.

Men ikke alt er like morsomt, så jeg samla et par av videoene jeg selv har ledd desidert mest av i det siste (noe er gammelt) – ENJOY!

STEVE KARDYNAL – MILEY CYRUS CHATROULETTE

Hvis du ikke har hørt om Chatrouletter, så er det chatteprogramer med videoforbindelse, hvor du blir linket til random mennesker som også er pålogget. Du vet aldri hva eller hvem du kommer til å møte (høy penis faktor her med andre ord…).

Men hvor fantastisk ville det ikke vært å møtt på denne karen? De til venstre har da akkurat blitt connecta med Steve Kardynal og hans versjon av Miley Cyrus Wrecking Ball….:

GAVIN MCINNIS – HOW TO FIGHT A BABY

En genial måte for far og kiddo å bonde på – YouTube Staga videoer! :

SWEET BROWN – AINT NO BODY GOT TIME FOR THAT!

Fantastisk edit av denne damas opplevelse av å våkne opp til en husbrann…man gjør jo ikke narr av sånt, men…hallo…jeg kan danse til denne! :

FVA – The Ultimate Fails Compilation

Mest sannsynlig så kommer du til å søke opp og klikke på alle Ultimate Fails videoer fra nå av…hvis du har like fantastisk dårlig humor som meg! Det jeg sier mest når vi ser disse, når jeg ikke mister pusten av latteranfall, er «HVA TRODDE DU KOM TIL Å SKJE???» – folk er overraskende dumme noen ganger:

STEVE KARDYNAL – SONGS IN REAL LIFE!

Genial og low-budget video som legger inn kjente sangfraser i dialog….bare vanvittig smart egentlig, og jeg skulle ønske jeg fant det opp selv! :

STEVE KARDYNAL – CARLY REA JEPSEN CHATROULETTE

Samme som den første – bare med den jævlig irriterende sangen, Call me Maybe…:

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Lin

    desember 17, 2013 at 15:54

    elsker han chatroulette fyren <3<3<3<3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.