iknowthatmagazine.com

PRODUKTENE SOM LURER ALLE

….til å tro at jeg har fin hud i det minste!

For, ok – jeg vet at huden min kan se relativt fin ut, jeg skal innrømme såpass.

Men hvert år, rundt disse tider spør kjærsten min «om huden min holder på å falle av» og minste mann lurer på om jeg har skrapa opp albuene.

Huden blir bare så dustete tørr, og for å overkompansere prøver den å presse ut litt fett – som da kommer frem som kviser.

Det er også tiden hvor jeg flyr, reiser og generelt stresser mest. Så nei, huden min ser ikke strålende ut sånn egentlig.

Så hvert år leter jeg meg frem til nye foundation-concealer-pudder comboer som skal lure alle til å tro at huden min akkurat har kommet hjem fra en avslappende ferie på Seychellene.

I år har jeg en helt ny en, med tre produkter jeg egentlig aldri har brukt  mye før – men som jeg nå bøyer meg i pudderstøvet for…

SNURR FILM!

Sorry for noe avslappa og skravlete video – som sagt, det var veeeldig tidlig og allergiene mine var på topp! 😉

Litt solpudder, rouge, maskara og brynssminke er alt som skal til for en full sminke med denne foundation-rutinen, yeah!

Husk å rope ut hvis dere lurer på noe, eller hvis dere tester ut sminken selv – jeg lurer alltid på hvordan det står ti med dere der hjemme også! <3

BEST FOUNDATION PUDDER CONCEALER PÅ VINTEREN (1024x640)

 

HUDSMINKE VINTER4 (1024x640)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. Lin

  desember 13, 2013 at 01:13

  Anbefaler Emma Z Enzympeelen til å få huden i mer balanse. Du som reiser mye ville ha godt å få frem gløden og din nye friske hud. Da fungerer mange makeuptyper. Og ikkje minst .hudpleieproduktene dine 🙂

  Ikkje for det i år er det ekstra ille -eg med fet hud og tørr overhud har mer rynker enn en rosin og eg har INGEN rynker til vanlig så eg styrer unna ALT pudder og satser på å bli blank nok til å slippe å flasse sånn hahaha

  Ellers var du smashing i videoen da med dine nye makeuprdukter 🙂

 2. hoho

  desember 14, 2013 at 23:56

  Hei! hvilken brynsskygge bruker du i videoen? 🙂

  • Tove Eggen

   desember 16, 2013 at 15:32

   Hei Hei! Det er Trucco sin High Brow trio som jeg har hatt i 7 år så (!) og den ser nærmest ubrukt ut, haha…dyr men vel verdt det spør du meg 🙂 En billigere versjon ville være brynsskyggduoen fra The Body Shop, Klemmer fra Tove

 3. Anne

  desember 16, 2013 at 17:45

  Jeg har følgt bloggen din ganske lenge og aldri lagt igjen en kommentar, men i dag tenkte jeg å forandre på det.
  Du er virkelig et fantastisk menneske med god humor og et godt hjerte. Jeg synes at videoene dine er så utrolig bra og henter mye inspirasjon fra deg. Spesielt hverdags og fest sminke, love it! Jeg håper du komme til å forsette å lage mer videoer framover! 🙂

  • Tove Eggen

   desember 16, 2013 at 20:02

   Anne! Tusen takk for en helt fantastisk kommentar – lett den beste julegaven 😉 Og vit at lesernes kommentarer er det eneste som gir meg driv til å fortsette videre med bloggingen, så snille fine deg – hiv deg med i samtalen så mye du vil! Og ja, her blir det ukentlig videoer – sitter og redigerer ukas as we speak 😉 Takker for den lille ekstra piffen jeg sårt trengte i dag 🙂 Klemmer fra Tove

 4. Kari Irene

  desember 17, 2013 at 10:17

  Hei Tone

 5. Kristin

  mars 2, 2014 at 09:17

  Hei, har akkurat begynt å lese bloggen din. Fantastisk! Utrolig bra! Min nye favoritt 🙂
  Jeg lurer på: hvilken farge bruker du i Skin Illusion pudderet?

  K (:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.