iknowthatmagazine.com

NEIDA, GLOSSYBOX ER IKKE BARE TULL!

For tre år siden fikk jeg en fantastisk idé!

Jeg skulle lansere et skjønnhetsprodukt-testere program hvor man mottok en eske med 5-8 sminke-, hår-, kropp- og/eller negleprodukter til en rimlig penge.

Testerne skulle ikke være små tullete engangsprøver, men en miniatyr av det relle produktet så man virkelig fikk prøvd det ut skikkelig.

Da slipper kunden å gå på for mange bomkjøp av dyre og store produkter som man kun bruker én gang, man får testet masse forskjellig og kose seg med nyheter hver måned – gøy!

Så kom glossybox og gjorde akkurat det samme – bare før meg.

Jeg hatet glossybox!

Men så innså jeg lettelsen av at jeg nå slapp å begi meg ut på en businessventure som virkelig var litt over hodet mitt, og jeg ikke ante hvor jeg skulle gått for å begynne – jeg er ingen millionær tross alt (sjokkerende – i know!).

Men jeg var fortsatt skeptisk – så klart, kynisk som jeg er…

Disse type testermedlemskapene har blitt veldig populært verden rundt de siste årene, og noen får masse skryt – mens andre ikke imponerer fult så mye.

Jeg var ærlig talt usikker på hvordan en norsk utgave skulle kunne være rimlig OG bra samtidig – dette er jo et latterlig dyrt land tross alt.

Og endelig har jeg åpnet min aller første Glossybox, som kom akkurat i det jeg reiste tilbake til Barcelona sist gang – så den er fra Oktober.

Først og fremst – WOW!


Kvaliteten på bare esken er vilt mye bedre enn det jeg trodde. Det virker kanskje ubetydelig, men når man først skal få slike esker tilsendt så er det overraskende gøy at eskene er så fine, god kvalitet og forseggjort som de er.

20131212-173000.jpg

Dette var også Det Nye utgaven – hvor redaktøren Mari Midtstigen hadde satt sammen innholder, og slengt med en Beauty Bible som var super fin (med fantastiske beautyserier av god kollega og venninne Jeanette Gjerde Olsen)!

Jeg ble skikkelig gira og glad rett og slett – og imponert over testerne:

1. Elizabeth Arden Visible Difference Optimizing Serum (amazing!)

2. Fnug Nailpolish

3. Matrix Biolage Volumathérapie Shampoo & Conditioner

4. Oriflame Volume Build Mascara

5. Matrix ExquisiteOil Replenishing

6. The Body Shop Shea Body Butter

November esken, som fortsatt finnes ser det ut som, ble designet av svenske designermerket Dagmar, som jeg ELSKER – så nå må jeg prøve å skaffe meg det også!Dagmar500x500

 

Man kan enten betale månedlig 179 kr per eske, eller lage et 6 mnd medleskap til 899 kr eller 12 mnd for 1679.

Dette er derfor også den perfekte julegaven til en beautyjunky som digger å teste ut nye ting!

Passer like fint som julegave til unge jenter, altså tenåringer som til alle oss andre – det er noe veldig gøy og digg med å få en crispy clean skjønnhetseske på døre én gang i måneden ass!

 Christmas336x280

 

FLERE JULEGAVETIPS FINNER DU HER:

TIL KJÆRESTEN

TIL MOROKLUMPER

TIL PARFYMEELSKEREN

TIL ALLE

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Lin

  desember 13, 2013 at 01:09

  OMG been there done that -har *oppfunnet* flere ting som det tar bare litt tid og så finnes det -selvom det ikkje fantes da eg begynte å leke med tanken. Har tilogmed ringt patentkontoret på noen av ideenen og ikkje de engang har hørt om dette før. Vips så fantes det alikevel. HAHAHA

  Sånn ekstra del til BH både for å forlenge båndet rundt og sånne puter under selen for å slippe gnagsår.

  Endel sminkeprodukter eller verktøy.

  Andre ganger ønsker eg bare at noe fantes og det gjør det eg har bare ikkje visst om det. De gangene tar eg ikkje kreditt for hahaha

  • Tove Eggen

   desember 16, 2013 at 22:15

   Haha…jeg dør! Vet akkurat hva du mener 😉

 2. Maria Terzan

  desember 13, 2013 at 14:55

  PÅ ønskelista 😀

  • Tove Eggen

   desember 16, 2013 at 22:16

   It should be….no preassure…;)

 3. siws

  desember 15, 2013 at 18:36

  Tusen takk for midt-i-blinken gave til min 17årige niese!

  • Tove Eggen

   desember 16, 2013 at 22:16

   Åh, det var ei heldig niese du!

 4. Pingback: JULEGAVEN TIL KJÆRESTEN ER I BOKS! - iknowthatmagazine.com

 5. Pingback: JEG ØNSKER MEG DE RARESTE JULEGAVENE! - iknowthatmagazine.com

 6. Veronica

  desember 27, 2013 at 23:13

  Jeg er helt enig med deg 😀 Åpnet min 4 glossybox i December, og boksene er nesten alltid like fine, og nydelig pakket inn med matchende papir og alt. Elsker spesielt boksen fra Dagmar <3 For meg som alltid har brukt litt for mye cash på produkter som enten ikke passer til min hudtype, hår / and whatever så var det jo en genial ide om jeg får si det selv. Testinger som fører til at man lettere finner sine favviser !!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.