iknowthatmagazine.com

JEG ØNSKER MEG DE RARESTE JULEGAVENE!

Da jeg var liten kunne jeg stå i timesvis (hmm…mulig overdrivelse) i lekebutikken, vill i øya og trykke på alle lekene som hadde knapper, lys, snorer, ting som kunne åpnes og forvandles til en annen form…alt som var rart!

Jeg hadde aldri sånne leker selv – jeg tror ærlig talt at foreldrene mine tok en executive avgjørelse om at hvis jeg fikk én, kom jeg ikke til å slutte å be om mer…litt som en leketøyjunkie.

Men, nå som jeg liksom er voksen, så har jeg ikke mista denne interessen for rare ting – det har muligens, om mulig, blitt værre.

Heldigvis så tar jeg ikke helt av og kjøper ALT (takk mamma+pappa), men jeg blir fortsatt like gira over merkelige duppedipper som det er diskutabelt om egentlig har noen som helst form for nytteverdi…

I år blir jeg hoppende glad hvis jeg får én eller flere av disse rare julegavene:

 

Barte-Dørmatte:  Høy nytteverdi her – hyggelig velkomst OG rene sko…hallo…Alt med mustache=bra!!

 

Bartedørmatte kr 279

Skjeggelue: HA! Det er ijaffal myyye kule en disse harry joker-luene danskene flyr rundt omkring fjellet med, mens de bruker HELE bakken på én høyresving! Afterskiet er komplett – se så bra! (holdt på å skrive kul – men selv jeg ser at det er å trekke det litt langt…haha). Finnes ikke nyttig – med mindre man er redd for mye vind på halsen. Fortsatt interessert.

Beardski kr 299

 

 

Neglelakkblåser: HÆLLANDUSSEN! Tenk å ha en liten apekatt som blåser fingrene tørre etter lakking – da hadde jeg kanskje klart å holde meg på matta og ikke over død å liv måtte gå på do etter kun fem sekunder. Nyttig, uten tvil.

Blåseape Negletørker kr 99

 

Traktor-spiseskje: Nyttig, morsom og effektvi – bare syns kiddo sikkert kommer til å ville bruke den også…hmpf

Constructive Eating Barnebestikk kr 199

Glassunderlag a la Dexter: hahaha…finnes jo ikke nyttig hvis man allerede har glassunderlag for eksempel, men hallo…blodprøver på bordet? That shit’s funny…

Dexters Glassunderlag kr 299

Kjøleskapfengsel: NYTTIG! Punktum.Finale.

Fridge Locker kr 149

Skjortebretter: Seriøst, har hatt lyst på denne så lenge nå. Usikker på hvor lenge jeg faktisk kommer til å bruke den, men den ene gangen kommer jeg til å kose meg stort med.

Klesbretter kr 99

 

Bartekakeform: Alt med bart er gøy – muligens ikke nyttig, men gøy.

Mustasje Kakeform kr 149

 

Pinart: Denne har jeg sikla på siden 1992 – hvorfor har jeg aldri hatt en sånn en?

Pin Art kr 139

Polaroidkamera: Hvis jeg ikke får meg et Polaroidkamera snart så kommer jo hipsterdrømmen min til å falle helt i knus…grunn nok i seg selv…

Polaroid Z340 Camera kr 2195

Polarpoid 300 kr 895

Knockle-Mug: Denne trengs ikke forklares engang – nytting som faen!

Slåsshanskekrus kr 189

Spin the Shotteglass: Haha, helt unytten – jeg tar den jo uansett!

Spin the Shot kr 69

Elektrisk sausvisper: Siden sauser er så og si ikke-eksisterende i latinoland (det er vel ikke et ord), så står jeg ansvarlig for alskens bernaise, fløte og hvite-sauser. Og jeg er lat. Nuff said.

Stirr Automatisk Visp kr kr 279

Sushimaker: Jeg tror strengt tatt ikke at jeg egentlig ville komme til å bruke denne, på likt nivå som skjortebretteren, MEN – jeg ville storkost meg den ene gangen igjen!

Sushi Bazooka kr 189

Dobbel-Boklampe: GENIALT! Eller, egentlig bare logisk – men har akkurat kjøpt meg enkel-boklampe og må konstant svinge den ene lampa fra side til side…annoying.

Tohodet Leselampe kr 45

Do-golf: Herregud så harry! Denne ønsker jeg meg ikke – men måtte vise den, helt sikkert en eller annen bachelor som ville digga denne.

Toilet Golf kr 149

Grønnsaksspiral: Denne minner meg så om TV-Shop ano 1994 og jeg var HELT fascinert av spiralkutteren. Trenger denne.

Veggie Twist kr 299

 

FLERE JULEGAVETIPS FINNER DU HER:

TIL JENTER

TIL KJÆRESTEN

TIL PARFYMEELSKEREN

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. Lin

  desember 9, 2013 at 13:47

  Klesbretteren er genial, plutselig dobbelt så mye plass i klesskapet:)

  Sausevisperen er genial UNNTATT om du lager veldig lite saus, da spruter den utover hele komfyren -trust me. I går sku eg lage Cafe de Paris og smeltet smør skal blandes med sausepulver og da ble det for lite væske i forhold til pulver -splatt splatt med glovarmt smør utover før eg fikk slått av vispen.

  Spiralgønnsaker så supert ut alle de andre weirdo tingene kan du få beholde og så kan eg ønske meg andre yberweird stuff hahaha

  takk for tips 😀

  • Tove Eggen

   desember 11, 2013 at 19:06

   Ah, man! Nå ønsker jeg meg brettern enda mer!

 2. Sonja Durand

  desember 9, 2013 at 15:56

  Hehe artig. Og jeg HAR klesbretterem…måtte bare, etter å ha sett Sheldon i the Big Bang Theory bruke den. Og funger gjør den og;:)

  • Lin

   desember 9, 2013 at 16:31

   hahaha Sonja i fjor kjøpte eg til ALLE mannene i julebesøket, min nevø ble mest fornøyd 😀

 3. Maria

  desember 9, 2013 at 22:27

  Haha, apropos TV Shop på 90 tallet.. Husker jeg ønska meg det forferdelige løshåret 🙂

  • Tove Eggen

   desember 11, 2013 at 19:04

   Oj, den kan jeg ikke huske – men jeg hadde nok dævvva av lyst selv! haha…jeg husker allerbest en sånn sy/hekle-devise som man kunne lage type bamser og andre mønstre på gensere og sånn, herregud – jeg var GAL etter den! haha…husker dere han fyren som var med i alle programmene med publikum og alt som minna om Bob Saget?

 4. Pingback: NEIDA, GLOSSYBOX ER IKKE BARE TULL! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.