iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: BESTE PUDDER FOR #%/# VINTERHUD!

Jeg er ikke typen som kun bruker eller fokuserer på dyr sminke. Som oftest syns jeg man betaler for merkenavnet og embalasjen, langt mer enn selve kvaliteten produktet har – eller ikke har.

Men en gang i blandt finner jeg skatter som virkelig er verdt sin vekt i gull.

For meg innebærer dette at de gjør som de lover, er vakre å se på både i flaska og på huden, er drøye i bruk og kjennes pleiende for huden.

Skin Illusion Mineral & Plant Extracts pudderet fra Clarins får full pot på all of the above!

 

Jeg begynte først å bruke den i fjor vinter, på akkurat samme tid som nå – når huden oppfører seg som en liten drittunge.

Den vil bare ikke se eller føles bra ut, uansett hvor mye man pleier den. Dette er på grunn av værskiftet, og siden jeg bor i Barcelona, men ofte pendler til Oslo, så forblir huden min i denne tilværesen en eeevighet. Serr.

Da er det bare overfladisk gode produkter som hjelper – jeg mener de som fikser huden der og da (men gjerne også i lengden).

Uansett hvor tørr, krakulerende, gusten og kvisete (!) huden min er om dagens, så blir den alltid nyyydelig (rent objektivt sett) med dette mirakel pudderet. Jeg bruker den ofte over en fuktighetsgivende foundation, men også alene.

Folkens – man trenger så utrolig lite produkt for å jobbe opp farge, jevnhet og glød at det er helt vil!

Flaska er overraskende klønete, men det går helt fint da man igjen trenger så lite produkt.

Jeg plasserer bare et par sirkeler med den harde kosten som følger med i lokket, drar den litt ut og så buffer den inn med en fluffy pudderkost fra Clinique – ELSK!

Forvent denne i maaange videoer og bildetutorials fremover 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Lin

  desember 2, 2013 at 20:43

  spennende -eg tåler ikkje alltid Clarins selvom eg elsker mange av produktene. Kanskje denne hadde fønket

  • Tove Eggen

   desember 4, 2013 at 15:20

   Jeg skjønner hva du mener – dessverre er planteprodukter ofte for sterke for noen, men denne reagerer jeg ikke på selv og er HYPER-allergisk om dagen…Prøv den!

 2. Linda M

  desember 2, 2013 at 20:58

  Du ser strålende ut 🙂 Men hvilken nyanse bruker du? Og hvilken nyanse tror du passer til olivenfarget(grønn;)) hud?

  • Tove Eggen

   desember 9, 2013 at 09:25

   Takker og bukker! Jeg bruker fargen Honey – selv om den i teorien er litt for mørk form meg (den samme som i linken i teksten), men siden fargene justerer seg så fint til huden så passer den til de fleste 🙂 Det er mulig fargen Sand passer enda bedre til deg, men det kommer an på hvor mørk du er i huden? Olivengrønn (type spansk, nord-afrika, midtøsten) kan jo ofte være veldig lyse – og da passer Sand veldig fint. Men hvis du er litt mørkere, og med noen brune flekker så vil Honey være fin. Føler du at du er mye mørkere i hudtonen en meg (uavhengig av hudfargen) så kan Amber (som er den mørkeste, dog ikke akkurat mørk) funke bra 🙂 Klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.