iknowthatmagazine.com

JENTER: HVORDAN SKAL GUTTA KLE SEG TIL FEST?

Altså, sånn helt ærlig så kan vi jenter bestemme hva gutter skal kle seg i, like lite som de kan bestemme over oss. 

Men SYNSE – dét kan vi!

Jeg har lagt ut en avstemming på KLIKK MOTE i dag, om hvilken look jenter foretrekker å se gutta i til type julebord og nyttårsfest, og på fredag får vi se endelig resultat og dermed også gode tips fra meg selv og stylister som gutta kan følge….hvis de vil 😉

Så sjekk ut de forskjellige lookene jeg har valgt ut HER, og avgi din stemme der – men legg gjerne igjen en kommentar her om hvilken du stemte på (veldig politisk ukorrekt – i know, it’s fashion…haha).

Jeg har selvfølgelig min soleklare favoritt, som kanskje er overraskende – men jeg kan seff ikke avsløre den riktig enda…

Men for ALL del – gjett gjerne i vei, I’m a sucker for gjetteleker!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.