iknowthatmagazine.com

PRØV EN ZOMBIE-FILM I HELGA, VI LOVER DET ER VERDT DET!

Det evigvarende scenarioet for mange par: Hun vil se en romantisk film, han vil se den siste filmen til Jason Statham. (Joda, det finnes jenter som digger action også! Meg selv inkludert!)

Men hva hvis dere begge kunne fått sett litt av det dere ville begge to, og fått i både pose og sekk? For det er nemlig mulig og denne helgen har jeg to ganske så forskjellige filmer å anbefale. Men fellesnevneren for begge er ZOMBIE!

Først ut er den romantiske zombie filmen WARM BODIES

warm bodies filmanbefaling

En herlig, merkelig film. Det er med hånden på hjertet en av de rareste filmene jeg har sett, men likevel en av de beste (Heeelt enig – Red.Anm).

Julie lever i en post-apokalyptisk verden hvor mange er døde (eller levende døde om du vil) etter at et zombievirus spredde seg som en epidemi gjennom verden. Hun lever i et lukket samfunn bak en høy mur som skal beskytte dem mot zombiene. De er lært opp til å drepe zombiene med en gang, for de eier ikke følelser. De er levende døde som kun vil én ting- nemlig å spise mennesker.

Men Julie sitt syn på zombiene blir satt på prøve da hun blir reddet av en zombie som kaller seg R. Han kan snakke noen få ord, han samler på gjenstander, og har tydelig et snev av menneskeligheten sin igjen.

Kan det oppstå romantikk mellom Julie og den gryntende zombien R ?

Dette er en film som garantert får deg til å dra på smilebåndet. Den utfordrer zombie-sjangeren, da den går vekk i fra mange av zombie mytene som ofte går igjen i slike filmer, og den klarer kunststykke å blande zombier, romantikk, humor og action. En film du bør se!

Neste film ut er WORLD WAR Z

filmanbefalinger action zoombie for han og henne

Den er totalt annerledes enn filmen over. Her får du nervepirrende action fra første stund!

Men dette er heller ikke den typiske «gørr og blod zombie» filmen.  Her spiller regissøren for det meste på frykten din og flykt instinktet ditt. Jeg satt på kanten av sofaen med hendene foran øynene ofte. Ikke fordi jeg var redd for å skvette, men fordi jeg følte med karakterene å filmen som kjempet mot klokka. I denne filmen sleper ikke zombiene bena etter seg nemlig. Neida, de løper like fort som Usain Bolt. Og hvis du tror det tar langt tid å bli smitta tar du feil. Ca. 30 sekunder etter at du er blitt bitt begynner du å spurte som en gal, på jakt etter nye ofre å bite.

I hovedrollen finner man Brad Pitt, som forøvrig også har regien på filmen. Han spiller en FN-soldat som har «pensjonert» seg for å være hjemme med familien sin. Men han må raskt ut av den koselige tilværelsen, for å jakte på en kur for zombie viruset. Noe som viser seg å både bli vanskelig og nervepirrende.

En godbit av en actionfilm som bør sees! 

Så da er det bare å gå til innkjøp av masse helgekos, benke seg foran Tv’en med sin kjære, ei venninne, katten, bikkja eller hvem du nå ser på film sammen med, og bare kose deg!

 

Men hvis du fortsatt ikker er zobieoverbevist (kan ikke skjønne hvorfor 😉 ) har vi en haug med andre filmanbefalinger HER!

Comments

comments

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv-serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat - og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

2 Comments

  1. Lin

    november 22, 2013 at 15:29

    åh denne har eg jo helt glemt!!! Takk -blir denne i helgen -i kveld er det the Voice så det skal ingenting forstyrre 😀

  2. Annelen

    november 24, 2013 at 23:26

    Aww Warm bodies er så søt<3 fine filmen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.