iknowthatmagazine.com

Do this don’t: bruk mye farger på trening

Er det bare på nettet og i butikkene at de fargerike treningsklærne er? På senga til en rosablogger som viser den siste treningsoutfiten? For all del…den skal jo ligge på senga og bli tatt bilde av!

Eller på utstillingsdukkene, før de etter hvert havner på 50% avslag fordi ingen tør å kjøpe de.

Hvorfor? Det må jo være den hersens janteloven igjen da… man skal ikke tro man er noe, man skal ikke tro man kan skille seg ut med farger. Å herregud, hva kommer folk til å tenke?

Sånn omtrent slik går samtalen inni hodet på mange av oss:

Åh, den var kjempefin! Så fine farger!

Nei, jeg kan ikke kjøpe den…alle andre går med svarte tights. De kommer til å tro, at jeg tror jeg er noe.

GRRRRRR!

Store deler av livet vårt dreier seg om trening eller øving på en eller annen måte.

Selv den som aldri har trent i sitt liv, har likevel gjort det.

Det starter tidlig; vi blir puppetrent, så blir vi trent til å klare oss uten pupp, (OBS! Noen menn klarer aldri denne delen), deretter er det pottetrening, gå-trening, lese- og skrivetrening, håndballtrening, valpekurs med trening av valpen…puh… blir helt svett bare av å nevne dette…

fresht fargerikt treningstøy

Så er det den type trening som de fleste velger; på treningssenter. I mitt tilfelle, Stamina Hot, i Porsgrunn. Jeg går dit og etterpå føler jeg meg HOT! Ja, så hot at fargen på ansiktet mitt matcher de røde jakkene til de ansatte der. Men slik skal det være, det er derfor man går der, for å trene, være sosial, bli svett og het!

Nå kan jeg ikke skryte på meg mye trening, for det hender at jeg blar gjennom Stamina-appen…sjekker tider og tenker: ”Nei, nå rakk jeg ikke den timen gitt, det får bli sofan ikveld”. Hysj da…

MEN! Kommer jeg meg omsider dit, blir jeg veldig glad hvis jeg kan ha på meg noen fargerike klær. Jeg digger å ha på lyse, knalle farger på trening, og syns det er kjempefint når andre har det!

Når jeg ser rundt meg derimot, ser jeg, i tillegg til mange flinke og spreke mennesker  selvsagt mye svarte tights og nøytrale farger.

Hva med alt det fine fargerike treningstøyet jeg så i butikken?

Nå må det jo sies at vi er flinkere nå enn før, og mange kjører en original stil både ute på gata og i treningsentra.

Men vi har litt  igjen å gå!

fresht fargerikt treningstøy III    fresht fargerikt treningstøy II

JEG VET hva jeg snakker om. Poenget ble faktisk bekreftet i dag da jeg var på trening og skulle ta på meg den mønstrete tightsen. Samtalen gikk ca. sånn:

– Er det en treningstights?

–  Ja  *glis…er nettopp det jeg er der for å gjøre i dag…ta bilder til saken*

–  Ja det var det jeg trodde, så kul den var!

–  Takk!

–  Vi burde bruke mer farger!

–   Ja, ikke sant!

–   Men det blir liksom bare sånn, den er i skapet og det er så enkelt med svart.

En annen jeg snakket med var også glad i mye farger, men redd for at mønster og farger skulle få kroppen til å se større ut.

Vi må slutte å tenke slik, hva andre vil tro. Vi kan gjøre hva vi vil! Uansett alder eller størrelse! Hvis ikke nå, når ellers?

fresht fargerikt treningstøy VI

Do this dont ! Prøv det, så vil du se!

Det blir jo ikke akkurat slik at vi tenker når vi er 80 år gamle: ”Søren heller, skulle ikke hatt på meg den lilla tightsen asså”.

Undersøkelser er faktisk gjort på dette med at mennesker ved livets slutt, angrer på at de ikke gjorde mer som de selv ønsket og ville!

Misforstå meg rett, tror ikke vi vil angre på at vi ikke hadde på knall tights heller, men poenget er at vi styres altfor mye av hva vi tror andre vil synes om oss.

fresht fargerikt treningstøy V

Drit i det og vær den du vil være, og ha på det du vil! Ha det gøy!

Reaksjonen fra andre? Den reaksjonen du vil få vil være positiv. Folk blir glade av å se lyse farger, spesielt nå i denne mørke årstiden.

 

JUST DO IT! 

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.