iknowthatmagazine.com

Isabel Marant feeeeeber!!!!

Vi i Iknowthatmagazine har tidligere skrevet om Isabel Marant, og nå har tiden kommet for lanseringen av hennes samarbeid med H&M. Det virker som om «alle» er interessert i kolleksjonen, og jeg ser for meg VILLE tilstander (type Black Friday i USA hvor folk blir trampet ihjel på vei inn i butikken…iik, det skulle jeg aldri sagt, la oss håpe noe slikt ikke skjer! Ever!)

isabel marant for hm norge oslo nettsalg

Noen heldige var på pre-shopping i går, og fikk boltra seg i klærne før alle andre. Føler meg litt snytt, siden jeg ikke er en selvfølgelighet på et sånt event (stikker nesa litt i sky her nå!). Men antagelig har jeg bare igjen for å ha sagt at Marant ikke helt er min greie…..sukk.

Men jeg står inne for det, for det meste, hihi. Det er lov å endre litt mening, ikke sant? For jeg er ikke helt sånn boho-chic i stilen, men har funnet et par ting som virkelig er «meg». Så får vi se om jeg får tak i det, da, i kaoset:-)

På bloggen min www.sonjadurand.com kan du gjette på hvilket plagg det er, og vinne en super goodiebag🙂

isabel marant for hm norge oslo nettsalg   isabel marant for hm norge oslo nettsalg

Skal du prøve å sikre deg dine favoritter? Og skal du finne de i butikken eller på nettsalg? Eller kanskje du alt har sikret deg dine favoritter på onsdag kveld (æsj, du er en av deeeeee? he he bare tuller selvfølgelig, håper du har hatt det hyggelig!)

 

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.