iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: A NEW EYELINER ERA IS UPON US.. (SITAT FRA…HMM)

Jeg var ett-hundre-prosent overbevist over at dette produktet kom til å være sheeeeit!

Litt usikker på hvorfor – kanskje jeg bare er en ekstremt dømmende person (sminkemessig…ehh), men mest sansynlig fordi jeg generelt missliker flytende eyeliner. Du vet de som man dypper i produktet? Ugh…

Men nå er det jo en ny era på gang folkens – en ny eyeliner-era. Hvor jeg ikke har rørt mine kjære gele-eyelinere på månedsvis, fordi felt-tip eyelinerne har tatt over sjappa.

Jeg forestiller meg at det er akkurat sånn som da dusten som oppfant Penny-Farthing sykkelen, innså nøyaktig hvor dustete en to meter høy sykkel egentlig var. AKKURAT sånn er det nok.

For denne eyelineren, som fungerer akkurat som en tusj, er så enkel å bruke folkens! Den er presis, kompakt – aka ingen småhår på avveie som de orginale flytende eyelinerene alltid stilte med, og holder overraskende godt.

Enkelte gele-eyelinere kan også krakulere når de tørker, og drysse – det har aldri skjedd med en felt-tip variant for min del. 

Det finnes mange typer nå, og for å igjennkjenne kvalitet burde du se etter de som er lang, gradvis smalere og uten en tykk kant ved roten.

Min favoritt, som jeg det siste halvåret har brukt minst fem dager i uka er Super Liner Perfect Slim fra L’Oréal Paris. 

Dere som ser sminkevideoene mine har sikkert sett dere lei på den – men jeg looover, it’s that goood!

Ergo; ukas produkt – BAM!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Sonja Durand

  november 12, 2013 at 19:19

  jeg har blitt helt avhengig av Makeup Mekkas felt-tip liner, kan legge den fineste lineren uten problem! Digger…billig er den og!

 2. Lin

  november 12, 2013 at 20:18

  Det dummeste med disse typene er jo at det ikkje finnes annet en sort eller nesten psykopat turkis eller knæsj kanarigrul ditt og datt
  Hvorfor kan de ikkje lage grå, blåtoner, brune? Har en sånn fra Gosh i nydelig grønntone,men er ikkje så god fargepigment som fex Loreal sin.

  Eller vet du om andre farger som finnes?
  Mange har i gel liner,eg mener nå altså felttip

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.