iknowthatmagazine.com

Åpne hjertet ditt for dyrene på lørdag!

Lørdag 9 november skjer nordens største markering for dyr. Nemlig fakkeltoget mot pelsindustrien i Norge. Og vi er selvfølgelig på plass for å vise vår støtte til pelsdyrene som lider uverdige liv i de små nettingburene sine. For hvis ikke vi mennesker viser vår motstand til denne grusomme industrien, hvem vil da gjøre det?

I fjor var det rundt 5000 brennende hjerter som møtte opp for dyrenes sak og demonstrerte til Stortinget. Det var helt utrolig å se at det faktisk er så mange som gjør en innsats og sier NEI til pels. Det ble holdt appeller fra Siri Martinsen og andre kjentfolk. I fjor holdt Jenny Skavlan, Mia Gundersen, Unni Lindell, Fam Irvoll og Baron Von Bulldog/Kjell Nordström taler. Kun et fåtall av norske designere har ikke signert Mote Mot Pels. Det vil si at nesten hele motebransjen i Norge er i mot pels. Oslo Fashion Week tok også avstand og har underskrevet på at det aldri skal bli vist pels på deres visninger.

pelsmot

For oss i iknowthatmagazine er pels et unødvendig og forkastelig produkt som ingen andre enn dyrene selv trenger. Derfor møter vi opp lørdag 9 november på Youngstorget klokken 17.30. Der vil det bli solgt fakler og andre artikler fra NOAHs organisasjon. NOAH er privatfinansiert og får ingen statsstøtte til deres arbeid for dyrevern. Derimot får pelsfarmene rundt om i Norge, ca 40 millioner av skattepengene våre. Vil du være med på å betale for dyrs lidelse? Nei, trodde ikke det. Møt opp på lørdag og vis politikerne at vi faen ikke skal ha pelsindustri i Norge! Det er utrolig flaut at vi som er et av verdens rikeste land skal holde på med dette. For det er fullstendig unødvendig.

Lørdag 9 november, 17.30, Youngstorget.

Du vil garantert skjønne at du er på riktig plass når du ser alle plakatene og faklene.

Besøk NOAHs facebookarrangement HER 

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

1 Comment

 1. Lin

  november 7, 2013 at 20:55

  Ikkje alle leserene våre som bor i Oslo -ikkje alle skriverene våre heller 🙂

  Eg slenger med listen for ALLE stedene du kan gå i fakkeltog mot pels og håper det er ok Julie. Supert innlegg og takk for at du bryr deg <3

  Det er foreløpig fastsatt at det også blir fakkeltog i disse byene:

  Trondheim (Oppmøte og appeller på Torget kl. 17.30)
  Bergen (oppmøte på Sør-delen av Marken kl. 17.30)
  Stavanger (oppmøte på Domkirkeplassen kl. 17.30)
  Tromsø (oppmøte ved Kulturhuset kl 16.00)
  Ålesund (oppmøte på Dronning Sonjas plass kl. 17.30)
  Kristiansand (oppmøte på Øvre Torv kl. 17.45)
  Leknes i Lofoten (oppmøte ved Rådhuset kl 17.00)
  Lillehammer (oppmøte Lilletorget kl 18.00)
  Narvik (oppmøte på Torget ved Folkets Hus kl 15.30)
  Notodden (oppmøte ved Ramberghjørnet kl 17.00)
  Bodø (oppmøte 17.45 på Amtmann Hegges vei 3-4)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.