iknowthatmagazine.com

Dagens outfit: Sonja’s idea of grunge!

De som har fulgt meg litt har vel fått med seg nå at smaken min heller mer mot ladylike (ja til pencilskirt og kroppsnære kjoler, men det er jo ikke ALLTID praktisk da, selv om jeg har vist hodestående i yoga til noen på jobben i skjørt…jadddda:-) enn grunge som er helt inn denne høsten.

Men vi har vel blitt enige om at mote er til for å leke seg med, og man kan ta elementer av trender som man liker, og sette sammen til ens egen stil. (Hurra! – Red. Anm.)

trend grunge

Jeg eier for eksempel ikke en rutete skjorte (noen ville sagt «er det muuulig»?) og har ikke vært opptatt av å skaffe meg en heller. Dog, så gravde jeg frem denne toppen fra skapet.

Jeg kjøpte den for 3 år siden, og har brukt den lite. Ruter har ikke vært min greie, men noe likte jeg jo med den, siden jeg fikk den med meg hjem fra en liten designersjappe da jeg bodde i Kanada.

Det jeg liker aller best, tror jeg er passformen. Ja, litt ladylike, ikke sant, med en godt markert midje. Med noen store, glitrende vintage øredobber blir det enda mer meg (woohoo ladylike grunge!)

grunge sminke mote

Også er den varm, da, ren ull, puh!

Topp: Funnet på en liten designersjappe
Jeans: JustUSA
Boots: Bianco
Veske: Michael Kors
Øredobber: Vintage

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

4 Comments

  1. Lin

    november 6, 2013 at 21:52

    Kul variant 🙂

  2. Maria Terzan

    november 7, 2013 at 18:45

    Kult, jeg likte også passformen godt! Noe jeg godt kunne godt med også, den var kul! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.