iknowthatmagazine.com

VERDENSNYHETER OG VÅTE DRØMMER MED L’ORÉAL OSLO!

Hvem har vel ikke eid eller i det minste prøvd et L’Oréal Produkt i sitt liv?

Og det er ikke bare fordi prisene er lave, men som jeg har sagt mange ganger før så er L’Oréal Paris én av de fem sminkemerkene som var først på markedet. Vi snakker begynnelsen av 1900-tallet, så de kan makeup.

Men sminken kjøper man alltid gjennom parfymerier, type Cubus (eller før; Adelsten…ahh…Adelsten) eller tax-free. Og det har jeg alltid syntes at var litt dumt, fordi merket har mye bra sminke å tilby – og bra sminke blir best brukt med riktig veiledning.

Derfor er det ikke bare en ære, men veldig kult at L’Oréal Paris nå har valgt å åpne sin aller første, egne butikk midt i hovedstaden, nærmere sagt; Karl Johan 13b.  På hjørnet av Kongensgate!

Heldigvis hadde de åpningsdag for presse mens jeg var i Norge, og selv om det var på den mest hektiske dagen med undervisning i mote og styling, tur til Norsk Film og intervju på Tv2 – så rakk jeg først innom åpningen på morningen og så visningen på kvelden.

Jeg hasta inn, med bilen på 20 minutter parkering utenfor, en ganske grå oslo-morgen og møtte dette herlige synet:

loreal norge 2

Og raskt skjønte jeg at L’Oréal Paris har MYE mer sminke, hårprodukter, hudpleie og badeprodukter enn det jeg ante!

Etter god klem fra L’Oréal Makeup-artisten, Storm Pedersen og presseansvarlig, Cathrine Stabel ba jeg om å få så mye info som mulig på 10 minutter. Stakkars – de må tro (les: merke) at jeg er crazybananas…

Så kort oppsummert tilbyr butikken langt flere produkter enn det Norge noensinne har sett, det nyeste innen trender og produkter, spesielt utviklet fargevalg-system, samt selvfølgelig eksperter som hjelper en direkte med produktvalg som passer best for deg.

De roste opp i skyene en ny foundation, Eau de Teint…og jeg bare, «jaja…vi får nå se…» Jeg dømte den rett og slett etter flaska….haha…I know, verdens dårligste skjønnhetsjournalist.

Men som kanskje flere av dere har fått med dere allerede – I LOVE THIS SHIT! Jeg brukte den i sminkevideo på Mamma på 63, jeg bruker den på meg selv nesten daglig og har filmet flere videoer til med den. Fantastisk greier – men mer om den senere.

Mens jeg prøvde å suge til meg så mye info som mulig, med hender så fulle av kameraer, vesker og prøver at jeg ikke fikk i meg en eneste fransk bakevare, møtte jeg på disse vakre kollegaene:

loreal norge

Med klokka øverst til høyre: Julie Botnen Skjønnhetsredaktør i Det Nye, Mari Saugestad Ruus Skjønnhetsredaktør i Elle og Therese Dombek Redaktør i Rouge Magazine og Norges mest prominente makeupartist – stas! Nederst til høyre har vi Norgesmester i foto-smil, Miss Chioma fra chiowamabailey.blogspot.com.

Etter resten av maratonet den dagen, var det endelig tid for selve visningen på Vulkanområdet i Oslo. Jeg er litt dårlig på sånn champagne-mingling på disse eventene…

Selv om det ER veldig hyggelig, så er jeg fortsatt vant til å jobbe backstage etter utallige fashion weeks og visninger. Så jeg sneik meg bak scenen før curtain-call hvor gode venner og kollegaer sminka modeller på spreng og jeg løp rundt overlykkelig og knipsa bilder av alt og alle…haha…stakkars modellene trodde jeg jobba der og spurte meg om alskens info som jeg ikke hadde…

loreal norge 4

I midten har vi den utrolige Hanne Christophersen, fantastisk venn, kollega, støttekontakt og straight out dyktig! <3

Og under kanskje den fineste, snilleste, roligste og ærligste makeupartisten jeg kjenner, Trude Mokkelbost som også skriver for iknowthatmagazine.com – yeah!

loreal norge 3

Og her har vi sjefen sjøl – Storm Pedersen, makeup artist for L’Oréal, tidligere Top Model Norge Coach og stylist. Vi ble enda bedre kjent (endelig) etter visningen, over x-antall flasker Prosecco (som forøvrig danker ut champagne) – det er ikke alltid et glamorøst liv; men vi kan å kose oss!

loreal norge 5

Visningen var nydelig og full av energi, men det aller beste (sorry girls) må være at jeg endelig fikk sett, hørt og møtt mitt store ungdoms-idol som nå er mitt store voksen-idol – Silje Nymoen, eller Silya som hun jo heter i dag!

Jeg ser jo nesten aldri Norsk TV, men da hadde jeg akkurat sett en episode av Stjernekamp hvor Silya rappa kongebra til House of Pain – som også var min ungdoms våte drøm. Og hun rokka brakka så hardt – både på stjernekamp og på L’Oréal visningen.

MEN – jeg vil ikke røpe for mye for jeg har en video og et intervju som vil knock your socks off; GLED DERE!

loreal norge 6

Med andre ord – L’Oréal har åpnet butikk og jeg hadde en vilt kul dag; CHECK IT!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Sonja Durand

  november 5, 2013 at 09:23

  Gleder meg, hun var ukjent for meg inntil nylig, men for en dame og for et talent:-)

  • Tove Eggen

   november 5, 2013 at 09:29

   Hva? Ukjent? Det er jo Multicyde jo! Not for the dough, just for the love – flåklypa melodien og The clap trap, some lyrics some contents…i den duren i allefall – fortsatt på spillelista mi..haha…hun er fantastisk, gled deg 😉

 2. Lin

  november 5, 2013 at 13:29

  Hun er fantastisk og har en stemme og en personlighet som er uten sidestykke 😀 med luvs <3 Og hun BAR jo Multicyde spør du meg og har gjort en enormt god figur i Stjernekamp 🙂

 3. Yvette

  november 5, 2013 at 14:15

  Dette virker veldig spennende, å fråtse i nye produkter! Gleder meg til å besøke butikken! 🙂

 4. Maria Terzan

  november 5, 2013 at 17:13

  Så kult, og bra skrevet og jeg klarer å se det for meg! Jeg skulle gjerne vært der, men jeg hadde vel dulta borti ting, spist opp alle makronene og glemt å ta bilder…flink er du! 😀

 5. Pingback: L’Oréalshow med Storm Pedersen | Art Complexion makeup-skole

 6. Pingback: VI INTERVJUET SILYA, OG FORELSKA OSS ENDA MER - iknowthatmagazine.com

 7. Pingback: UKAS PRODUKT: JEG SIKLER AV DENNE ANSIKTSOLJEN! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.