iknowthatmagazine.com

1000 PLAGG TIL 100 KR!

Jeg har tydeligvis ikke fulgt med i timen, vært bortreist (ja) og detti av jordas overflate… Hvordan har jeg ikke fått med meg dette salget?

«Hei Tove – husk at salget hvor vi kjører 1000 plagg til 100 kr (per stk folkens – let’s not go crazybananas…) ender i morgen kl 12….»

– begynte emailen fra Nelly.no med…

Okey…good to know! Slenge seg rundt og finne favoritter og febrilsk lete etter login til nettbanken med andre ord….

åpen rygg åpen pumps åpen ankel vest tee tank-kjole stripete spiked spiked sort sort kjole skjørt sjøgrønn shorts sandal ribbed pumps pop art peplumkjole peplum topp overdel oransje overdel neon kjole leopard topp lave jeans grønn gjennomsiktit gjennomsiktig kjole genser dip kjole crazy pants capri Bukser buet pumps bomberjakke bluse ballerina ankelkilehæl

 

Det tok meg bare en time å legge inn alle linkene til disse bildene – og jeg er rimelig sikker på at de bare tar dere til frontsiden….men it’s the effort that counts? Hater tech…

Anyways – myyyye snadder her ass; happy shopping day! 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Lin

  november 4, 2013 at 21:36

  massssse lekkert!!!!!!!!! men………eg skal til London neste uke så blir ikkje fristet :P:P:P

  • Tove Eggen

   november 4, 2013 at 22:12

   Ahhh….sjaluuuu!!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.