iknowthatmagazine.com

JA, KLART JENTER KAN DIGGE DETTE! (TROR JEG…)

Jeg må bare innrømme det. Jeg forelska meg i Jackass fra første stund.

Jeg bodde i USA da serien virkelig tok av. Det var i 2001 og kanskje trengte folk noe helt meningsløst å se på, som ikke hadde noen form for skjult beskjed, politisk syn eller videre moral. Som fikk en til å le uansett hvor dustete man visste at det var.

Å la av andres smerte – det er jo helt klart absurd!

Gutta skjønte nok ikke selv hvor store de kom til å bli, og hvor mye de var med på å endre tv-kulturen. Selv har jeg aldri digga noen av de andre oppfølgerseriene fra andre karer. Og vi var vel alle enige om at dette ikke var noe vi skulle prøve selv, og folk som gjorde det var lettere tilbakestående.

bad grandpa trailer

Det var vel bare noe med han som starta det hele, Johnny Knoxville, som av en eller annen grunn føltes oppriktig. Jeg trodde på at han ville finne ut av hvordan det føltes å få alskens matvarer hivd mot skrittet.

Det eneste jeg ikke takla var oppkast. Da var det switching med en gang.

Jackass har vel hatt et par filmer også, men ingen av dem har virka interessante nok for meg å faktisk ta turen til en kinosal for å sjekke. Slik som Sasha Cohen har klart.

Men nå har Knoxville knekt koden for min del. Istedenfor hele Jackass sirkuset, så kommer han på kinolerretet neste uke som favoritt karakteren min – nemlig DIRTY OL GRANDPA som jeg kaller han, eller BAD GRANDPA som det egentlig er!

Du veit han gamlisen som konstant har ballene hengendes utenfor shortsen? Det morsomste/beste er hvor tålmodige folk er med han, nettopp fordi han er gammel…I don’t know, jeg syns det bare er morsomt…Men jeg digger American Funniest Videoes også da…haha…nørd? Muligens….

Annonse

Herregud, dør av bare traileren – gleder meg vilt til å se filmen! Aner ikke når den kommer til Spania, og jeg nekter seff å se den dubba…(som jeg hater dubbing…) men den kommer på norske kinoer 8. November i allefall!

Det var nesten så jeg bare «Oj – det var drøyt….» da den lille gutten som skal være barnebarnet til Bad Grandpa stilte til skjønnhetskonkurranse for barn og brøyt ut i strippetøy…haha…husk at folk i publikum ikke aner at dette er Jackass-stunt…Men så kom jeg frem til at det egentlig var en veldig bra måte å vise at Pageants for barn er missbruk uansett…bare i kjoler og sminke istedenfor…syns nå jeg i allefall!

Og så håper jeg virkelig at begravelsen og bryllupet er staget…ojojoj, som jeg håper det…haha…

I know, i know – man får tilnærmet lik ingenting ut av denne filmen…helt sikkert…men jeg syns det  er gøy, og det står jeg for 🙂

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.