iknowthatmagazine.com

GET READY – 50 SHADES OF SEXY!

Ja, nå! Endelig kan du bli eeeexcited!

Tidligere i år skrev jeg om Kappahls høstkolleksjon og deres 50 Shades of Grey kolleksjon som hittil har vært hysj-hysj (er det ikke irriterende når andre vet det du vil vite? (Face with stuck-out tongue and winking eye ~ vi er bare ikke tekniske nok til å lage det smileansiktet ass…ha! Red. Anm.). Nå er den endelig her!

50 shades of grey undertøy

For dere som har lest bøkene, og for dere som ikke har lest bøkene men har hørt at de er fulle av litt kinky sex: dette er en undertøyskolleksjon som ikke er kinky (ok, noen ble kanskje skuffet nå) men nydelig og classy undertøy med den lille eksklusive feelen. Og det lille ekstra…


Det har vært mye kontrovers rundt filmingen av bøkene, og mange fans synes ikke de utvalgte skuespillerne lever opp til forventningene fra bøkene: uimotståelig vakre og glamorøse mennesker.

Men alle som har lest en bok som har blitt film har vel blitt skuffet, fordi vi lager et bilde av hovedkarakterene selv. Uansett, nå kan du selv spille hovedrollen, for vi har vel blitt enige nå om at vi elsker kroppene våre, store som små, slanke og sensuelt runde?

Og hva er vel bedre enn å hedre det med det lille sexy under? Og kanskje kle seg for seg selv eller partneren.

bilde (3)

Kappahl har heldigvis tatt hensyn til at vi kommer i flere størrelser, og designet derfor både  bh’er og truser i ulike størrelser og former. (Dessverre har jeg ikke fått et utvalg å teste ut, da skulle jeg vist dere, for det er jo sånn vi gjør her i redaksjonen nå, he he).

bilde (2)

Fant du en favoritt?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

1 Comment

  1. Pingback: 50 shades of sexy! | sonjadurand

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.