iknowthatmagazine.com

Da kvisene endelig forsvant…

Det var en gang en jente som ble kvinne og følte seg som en prinsesse, men så mer ut som en heks. Det hun følte på innsiden, stemte ikke med det hun så i speilet.

Selv om hun hadde fylt det magiske tallet 30 for et par år siden, så hun likevel ut som en hormonsprengt tenåring i ansiktet…full av kviser og hudormer. Spesielt var det ille når hun nærmet seg tiden i måneden hvor hormonene var i krig med hverandre…den tiden vi kaller PMS.

En dag var hun på tur i den store Google. Der fant hun et magisk eliksir som fjernet alle kviser og hudormer. Nå kunne hun stå foran speilet og se den prinsessen hun følte hun var, og det vakre på innsiden kunne nå også sees på utsiden. Så levde hun lykkelig i alle sine dager uten en eneste kvise!

Vel kjære lesere…som dere vet…eventyr er ikke virkelige…

Det som derimot er sant i dette eventyret er at jeg har funnet et produkt som hjelper mot kviser både i ung og moden alder, som kun består av naturlige produkter og som holder det den lover.

Produkter fungerer forskjellig fra hud til hud og jeg er ingen ekspert, men min hud er en vanskelig hud.

Bilde tatt 33

Min hud har prøvd utallige produkter, dyre produkter, nye produkter, hjemmelaga produkter. Ingen har gitt den effekten jeg har fått ved å bruke dette…som jeg oppdaget ved en tilfeldighet!

Grunnen til at jeg som ikke er ekspert tør å uttale meg på dette, er at Antiac fungerer like bra på meg som er 34 (ja, jeg er 34 og har kviser! ha ha), som på min datter som er 12 🙂

Salcura Antiac Acne Clearing Spray

Du kan bruke sprayen Salcura Antiac Acne Clearing Spray (50ml/100ml) morgen og kveld på ren hud. Den svir litt (hvis porene er «åpne» etter rens) og lukter sterkt, men effekten taler for seg selv. For enda raskere effekt kan man bruke Antiac Daily Cleansing and Clearing Face Wash. Prisen er også noe VI LIKER GODT! 

Salcura Antiac Acne Clearing Spray kr 99,90

Salcura Antiac Acne Clearing Spray kr 99,90

Jeg kjøpte mine på feelunique.com, men mulig dere vet om andre steder også?

Har du noen favorittprodukter som fungerer spesielt godt for din hud?

 

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

4 Comments

 1. ~Lin

  november 1, 2013 at 17:05

  Så deilig Maria <3

  Når hunden min er fin føler eg meg mye penere enn om makeupen er flott 😉
  Dessuten ER jo makeupen mye finere.

  Vi kan sminke oss alt vi vil,men om vi føler at etter teppet går ned ( les vi renser huden og ser den bar) så ser vi ikkje ut, da er det ikkje så gøy når huden er tussete og lager krøll for oss.

  Glad på dine vegne!!

  • Tove Eggen

   november 1, 2013 at 17:11

   Haha…selv er jeg glad når katten min er fin! 😉 sorry, måtte bare – jeg har ikke katt en gang 😛 Uansett, glad for dere begge!

  • Maria Terzan

   november 1, 2013 at 17:41

   Tusen takk Lin! 🙂 Hud har generelt vært bedre etter at jeg ble kjent med deg! Og dere! 😉

   Ja, jeg så det jeg også…måtte le av din kommentar…tenkte jo det samme selv…skrivefleifer asså 😉

 2. ~Lin

  november 1, 2013 at 17:52

  Tove Hunden faktisk !!!!!!!!! hahaha så ikkje den

  jada har 3 hunder og ene er en nakenhund og hun har faktisk slitt med kvisebyller og atopisk eksem så jo kanskje skriveleifen var litt rett alikevel 😛

  Maria så flott 🙂 husk at du kan alltid spørre om du lurer på noe!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.