iknowthatmagazine.com

JULEGAVEN TIL KJÆRESTEN ER I BOKS!

Kjærestetur – ja takk!  Det er ikke bare i datingprogrammet «Jakten På Kjærligheten» at romantikken blomstrer. Trenger du å få speedet opp romantikken i forholdet får disse julegavetipsene dere garantert i romantisk modus!

Og for å være ærlig – er ikke en gave dere begge kan nyte bedre enn hvite boksershorts fra Dressmann?

ROMA

Herlige Roma troner toppen over storbyer der vi helt klart vil ta med kjæresten på en romantisk tur, viser en undersøkelse YouGov har gjort for reisenettstedet Momondo.no. Byen flommer over av romantiske steder, spesielt er Fontana di Trevi, som ligger i hjertet av Roma. Fontenen er et populært sted for bryllupsfotografer for par som vil ha romantiske brudebilder.  Og romantikk er et viktig krydder i et forhold, rett og slett fordi det får frem amor-stemningen i en ellers travel hverdag med stress og rutiner.

reise ferie til Roma Italia RomaTreviFontanaMag

Det er vel kanskje ikke helt uten grunn at kjærlighetshovedstaden Roma blir til Amor baklengs, for ordet Amor betyr kjærlighet på både spansk og italiensk.

PARIS

Romantikkens hovedstad Paris er den ultimate kjærlighetsreisen. Man drar ikke til Paris uten å ha sett Eifelltårnet. Heldigvis har Eifelltårnet åpent helt til midnatt, og restauranten i tårnet med panoramautsikt heter «58 Eiffel Tour».

Vent til det blir mørkt ute før dere tar heisen opp. Å kysse kjæresten 300 meter opp i luften med romantisk kveldsbelysning over hele Paris er über-romantisk! Smask! Her er det faktisk mange menn som har fridd til sine kjære!

TALLINN

Tallinn i Estland er en verden for seg selv. For de av dere som blir oppglødd over å se på bilder fra riktige gamle dager, her snakker vi om å spole flere hundre år tilbake. Det er litt kult med historiske sus fra riktig gamle dager, der folkene er helt annerledes kledd enn i den vanlige hverdagen.

Alle som jobber i Gamlebyen i Tallinn går faktisk kledd i middelalderklær, en skikkelig spesiell aha-opplevelse for hvert menneske du møter. Tallinn er jo kjent for sine billige SPA-behandlinger, og her får man mange duo- behandlinger for pengene! Og så er det deilig å komme hjem maksimalt uthvilt og fullt oppladet!  Invester i kjærligheten folkens!

FLERE JULEGAVETIPS FINNER DU HER:

TIL JENTER

TIL MOROKLUMPER

TIL PARFYMEELSKEREN

TIL ALLE

Comments

comments

Yvette er ei spontan Oslodame som er overivrig opptatt av reiseliv, og spesielt Italia. Nå pugger hun italienske gloser på kveldstid. Hun ønsker seg en myk og sterk kropp og har nettopp meldt seg inn i et treningssenter. Dama har studert journalistikk ved Norges Kreative Fagskole og har tidligere jobbet frilans for diverse nettsteder.

5 Comments

 1. ~Lin

  oktober 31, 2013 at 21:30

  Masse gode forslag,men tror eg heller tar en jentetur hit :D:D

  Har vært i Nydelige Roma og Vakre Venezia og ble ikkje spesielt romantisk. Gubben er sånn hvordan se mest mulig på kortest mulig tid -nesten med stoppeklokke. Så sist i Roma med 40 i feber, lungebetennelse og 45 grader ute så blomstret IKKJE romantikken.

  Men Vatikanet var AMAZING!!!!!

  Blir Tallin eller Gdansk på datteren min og meg på jentetur next, skal abre ha unna litt julesopping i London først 😀

 2. Tove Eggen

  oktober 31, 2013 at 22:25

  Synes det er så god idé å gi hverandre en opplevelse, så uten å røpe for mye…så blir det reise i år! haha 😉

 3. Yvette Solem

  november 3, 2013 at 10:57

  Lin: Roma og Venezia er byer man stadig kan reise tilbake til og oppleve nye ting. Og det ER romantiske kulisser for kjærligheten! Jente/mor-datter-turer er også bra! 🙂

 4. Yvette Solem

  november 3, 2013 at 10:59

  Tove: Romantisk! Heldige kjæreste! 🙂

 5. Pingback: NEIDA, GLOSSYBOX ER IKKE BARE TULL! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.