iknowthatmagazine.com

VERDENS DÅRLIGSTE MOTEBLOGGER: TOVE LEKER KUL MED GIF-BILDER

(Men jeg nailer å se ned i bakken!)

Man skulle tro at det var lett å ha «Dagens outfit» bilder hver eneste dag.

Problemet kommer når:

 1. Man må kle seg hver dag
 2. Man må huske å ta bilde av seg selv når man først har kledd seg
 3. Man trenger ett speil for å ta bilde av seg selv når man først har kledd seg og husket å ta bilde av seg selv

Forrige uke for eksempel så jeg smashing ut hver eneste dag, jeg lover – jeg underviste jo tross alt i mote og styling for ivrige studenter med stjerner i øya.

Jeg tok ikke ett.eneste.bilde. (Les: heisen på skolen har ikke speil).

Så for å gjør opp for meg tenkte jeg å spy ut en hel haug med antrekk, slengt sammen i ubertrendy GIF-bilder: picture in motion med andre ord.

Hvis dette hadde vært et tradisjonelt motemagasin ville jeg kalt det «1 bukse – 5 Grunge-antrekk». Men fordi dette er iknowthatmagazine.com og ikke i nærheten av å være normalt så kaller jeg den «VERDENS DÅRLIGSTE MOTEBLOGGER: TOVE LEKER KUL MED GIF-BILDER».

Kanskje funker det, kanskje er det irriterende som fy – you decide 😉

JAKKE FRA ZIZZI, TOPP OG BUKSE FRA LINDEX GENEROUS

grunge grønn bukse

 

HELE ANTREKK FRA LINDEX

http---makeagif.com--media-10-28-2013-Djdpub

BLUSE FRA ZIZZI, JAKKE FRA INNERST I SKAPET TIL KJÆRESTEN….HELDIGVIS

http---makeagif.com--media-10-28-2013-fQ2GXL

TOPP FRA ZIZZI

http---makeagif.com--media-10-28-2013-S67Uut

VEST FRA ZIZZI

http---makeagif.com--media-10-28-2013-YSsBOZ

 

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. groa

  oktober 29, 2013 at 09:33

  Haha…likar deg Tove:-)
  og hva er greia med den der tåpelige se ned i bakken posituren alle bruker??
  Eg er jo alt for gammel til å kikke på rosablogger..men avogtil trenger en lett underholdning.
  Du derimot er bra og flott….bra m tips til frodige kvinner…

  • Tove Eggen

   oktober 29, 2013 at 15:05

   Haha – nei, det er ikke lett å vite! Jeg har lett og lett, men ser ingen gullgruve nedi der! Takk for det Groa – her en ingen for gamle eller for unge; bare flotte og kule – jenter med andre ord 🙂

 2. Marion

  oktober 29, 2013 at 15:42

  tove, du er kjempestili!! Spy ut mer sånt du, jeg blir inspirert. Jeg er av den typen som ikke finner noe i butikk, så jeg blir så inspirert av å få sånne doser med bilder 🙂

  • Tove Eggen

   november 1, 2013 at 17:05

   Haha…tusen takk Marion – det kommer mer dårlig moteblogging fra meg da! 😉

 3. Marit

  oktober 30, 2013 at 11:16

  Morsomme og noen inspirerende bilder, blir i godt humør 🙂 Men noe helt annet, hvor blir det av halloween-sminke-videoen? Har jeg klart å overse den?

  • Tove Eggen

   november 1, 2013 at 17:08

   Hei Marit og takk! Du har ikke oversett den…dessverre…ble bare knapt med tid og ingen som egentlig bekrefta at det var en god ide…haha…og jeg er jo all about å gi dere det dere vil ha, så tenkte det kanskje var uinteressant…selv om jeg hadde gledet meg masse og hadde laget det uansett hvis jeg hadde hatt litt bedre tid og ikke reist så mye denne uka…Well, there’s always next year? 😉

   • Marit

    november 2, 2013 at 13:17

    Sminkevideoene dine er det jeg liker aller best på iknowthatmagazine, har lært så utrolig mye, og liker «holdingen» (eller hva jeg skal kalle det) du har til sminke. Selv bruker jeg nesten aldri sminke, men nå kan jeg hvis jeg ønsker det:D.

    Halloween er kankje ikke det aller mest spennende, men hadde vært morsomt. Jaja, du får sminke deg som en nisse snart i stedet…haha 😛

 4. Anine

  oktober 30, 2013 at 13:09

  Nice! Gøy å se på – trenger litt inspirasjon! Fine antrekk 🙂 Men skal vesten fra Zizzi i siste Gif være kneppet skeivt?

  • Tove Eggen

   november 1, 2013 at 17:09

   Haha…takk..ja, det skal være sånn uber-hipster grungelook hvor man knepper asymetrisk vettu…men ja, helt seriøst – det var med vilje, gikk sånn selv hele 90-tallet! haha 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.