iknowthatmagazine.com

Før Sex & the City…

Er du fan av Sex and the City? Som ser på hver gang de går i reprise på Tv3, hvert eneste år? Der har du meg i hvert fall!

Ikonet Carrie Bradshaw – mange kvinners drøm tør jeg påstå…hun har tilsynelatende alt…et liv i storbyen, sans for mote, humor, gode venner, og den kuleste store kjærligheten Mr. Big! Æsj…Ganske irriterende egentlig…

Men sånn har det jo ikke alltid vært, og nå kom serien om livet til Carrie Bradshaw da hun var ung og…dum ha ha (sorry Carrie, men du er jo fiktiv…så det må du tåle!)

The Carrie Diaries (basert på bøkene av C. Bushnell), handler om Carrie i tenårene som er i ferd med å finne seg selv. Before there was the sex, before there was the city, it was just Carrie. Sesong 1 går på TV2 nå.

Den har ikke fått så mye oppmerksomhet enda, men det må skyldes at TV2 valgte noen ehem…idiotiske sendetider. Vi snakker langt over/etter sengetid til målgruppa. Heldigvis har de skjønt det nå, og begynt å sende reprise av første sesong på Bliss til en bedre sendetid før leggetid 😉

Så altså, før sexen, før byen, bare Carrie?! Hva er poenget da tenkte jeg? Det er jo SEX og NEW YORK og de gale VENNENE som er det beste!

Vel…vennene fra ungdomstida er ganske gærne de også, og det er en del snakk om sex. Skal, skal ikke…huff, grøss og fryd om hverandre. Dessuten er jo klærne helt fantastiske! I The Carrie Diaries er det morsomt å se hva jentene har på seg av både ting som ”funka” – eller ikke.

80 talls mote carrie bradshaw

I tillegg er det morsomt å se at så mye av det har vært/er å se i butikkene nå. Den store “hiten” er peplumtoppene/skjørtene som unge Carrie rocker. Denne jenta hadde faktisk “passion for fashion” før hun kom til det store eplet. 

Men jeg skal være ærlig…jeg vil ikke, men jeg må! Så her kommer det:

Det her er ikke den mest originale nytenkende superfancy kan-ikke-gå-glipp-av serie.

MEN! Se en verden der de brukte fasttelefon og ringte på dørene til hverandre! Se 80-talls –mote, -interiør, -biler og intriger som du garantert kommer til å kjenne deg igjen i. Dramaaaa!

Nostalgi og smil om munnen er garantert! – Og er du av den yngre generasjonen, vil du kanskje bli forundra og le av hvordan ting fungerte på 80-tallet…ja, man lagde avtaler og holdt de…og man ringte på dørene til hverandre…og snakket i telefon med ledning…helt sant asså! 😉

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

3 Comments

 1. Julie

  oktober 28, 2013 at 12:07

  Jeg elsker SATC, men har vært litt skeptisk til nye skuespillere.. Da blir liksom poenget med serien borte. Har også lest boken om livet før New York. Men tror jeg burde sjekke ut serien også! 🙂

  • Maria Terzan

   oktober 28, 2013 at 14:22

   Jeg liker den i hvert fall. Jeg har også lest bøkene…eller bare nummer to for da hadde jeg sett første sesong. Den er søt og morsom 🙂

 2. Maria Terzan

  oktober 30, 2013 at 20:41

  I sesong 2 blir hun kjent med Samantha og Miranda 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.