iknowthatmagazine.com

SKITNERVØS, MEN ELLERS FORNØYD: Intervjuet på Tv2

Hei folkens! Yes – da var intervjuet jeg skrev om HER overstått! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir bare så himla nervøs akkuratt 1 1/2 minutt før man går på direktesending…man alive!

Det rare er at jeg selv føler at jeg tar pauser på minst 30 sekunder, og at jeg bare bruker tulleord – men nå har jeg endelig fått sett opptaket selv, og må si meg fornøyd altså!

Jeg tror grunnen må være at jeg er så opptatt av å få med alt jeg vil si om kropp, mote for alle, selvtillit og positivitet, og at det kommer akkurat frem som jeg mener det. Som dere sikkert vet, så er det jo et veldig viktig tema for meg – en hjertesak rett og slett.

Anyways, hvis du har lyst til å se intervjuet så har jeg filmet det fra opptak og lagt det ut her:

 

Så folkens – er dere med på generelt mer positivitet i forhold til oss selv i det minste? Sonja er også for dette, og skriver om hvordan vi ofte fokuserer på negative tanker HER.

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Gøril

  oktober 25, 2013 at 14:30

  Kjempebra! Supert med fokus på dette, Tove!

 2. Marte

  oktober 25, 2013 at 15:00

  Skikkelig bra, Tove! 🙂 Veldig enig i at det er så viktig å ha fokus på og prøve å gjere noko med det! 🙂

 3. Yvette Solem

  oktober 25, 2013 at 16:17

  Så gøy at du ble intervjuet av TV2! Viktig tema, ja ut med janteloven. 🙂

 4. Pia

  oktober 25, 2013 at 17:20

  Viktig tema. Stå på! 🙂

 5. Maria

  oktober 29, 2013 at 07:53

  Hei Tove:) Kan du være en engel og lage en video om årets julebordmote? Du er så flink å sette sammen antrekk, blir skikkelig inspirert av deg!

  • Tove Eggen

   oktober 29, 2013 at 14:48

   On it! 😉

 6. Maria

  oktober 29, 2013 at 16:26

  Takker og bukker på forhånd 🙂

 7. Pingback: BEDRE SELVTILLIT PÅ 2 MINUTTER! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.