iknowthatmagazine.com

KRØLLER FOR DUMMIES – GRATIS!

Du har kanskje lurt på hvordan jeg får disse bølgene i håret hver dag når jeg ikke en gang dusjer særlig ofte? Haha…ok,ok, du har kanskje ikke lurt, but I’m gonna tell you anyway!

Dette trikset har jeg hatt lyst til å filme leeenge fordi det retted håret mitt i sommer.

Jeg er en særdeles lat person, og området på kroppen som lider mest av dette (bortsett fra tærne – HVEM gidder å fikse tærne ofte nok?) er dessverre håret mitt.

Jeg har sagt det før; man skulle kanskje tro at jeg så på håret på samme måte som sminke og klær, men sannheten er at hår er noe jeg gir et stygt blikk i speilet i heisen på vei ut, hvor jeg forbanner meg over at jeg har glemt å fikse på det. Igjen.

Men denne tvinn og tørk, eller tvinne-teknikken som jeg kaller den, sikrer perfekte uperfekt bølger hver eneste dag, og hvis du følger punktene til punkt og prikke, så holder frisyren i 2-3 dager! Jeg filmet videoen på søndag, og hadde fortsatt like fine bølger i dag – bare spør elevene mine på Tone Lise Akademiet som jeg underviser denne uka (husk at jeg fortsatt kan gi dere karakterer, jenter! Nei da…joda…Neeeei da!).

Alt du trenger er en hårstrikk, så det velger jeg å kalle gratis – vi stjeler de jo som oftest av venninner uansett. Bare meg?

Sjekk videoen på kamille.no HER – NU!

Så, noen som kommer til å twist & dry i morgen? (fy, det var bedre navn!)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Sonja Durand

  oktober 23, 2013 at 10:18

  Må prøves….jeg liker jo å krølle håret med min krøllsyl, men det er ikke alltid det er tid…så dette er en goood ide!

  • Tove Eggen

   oktober 24, 2013 at 22:29

   Absolutt kjekt når man ikke har tid til å stå på badet ja. Jeg husker jeg hadde en sånn tråløs krøllstang i begynnelsen av 20-årene, den var med på alskens vorspiel…haha 🙂

 2. Caroline

  oktober 23, 2013 at 14:26

  Håret mitt klarte ikke helt å holde på bølgene, men med litt Redken rough paste ble resultatet veldig bra 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 24, 2013 at 22:26

   Så bra! Supert å notere seg for de som trenger litt mer hold 🙂

 3. Anine

  oktober 23, 2013 at 17:09

  Holder på å teste den teknikken NÅ! 🙂 Har prøvd noe lignende før, men bølgene har gått ut igjen etter ett min – veldig kjedelig.. Men mulig hårskum hadde hjulpet 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 24, 2013 at 22:28

   Hvordan gikk det? Veeeeeldig viktig at håret blir heeelt tørt! Jeg fikk jo krølla håret nydelig på tv2 her om dagen, virkelig flott – men de smurte inn oljer og alskens (fordi jeg hadde, sorry, ballehår) så krøllene var jo borte etter fem minuter ute på karl johan etterpå… Så denne teknikken holder faktisk overraskende bra, i forhold til annet – for meg i allefall 🙂

   • Anine

    oktober 25, 2013 at 06:08

    Det ble kjempefine bølger på kvelden, da jeg tok ut strikken, men de ble borte over natta 🙁 syntes håret mitt var helt tørt, men kan jo hende det var litt fuktig. Skal ikke slutte å prøve! 😉

 4. Elin

  november 19, 2013 at 14:13

  Endelig! Jeg har lenge lett etter en lur måte å få de perfekte bølgene på uten bruk av diverse skumle stylingredskaper (som jeg faktisk ikke har heller…). Her en dag prøvde jeg twist & dry før en fest, og ikke bare ble jeg selv superfornøyd, men komplimentene haglet så fort jeg kom inn døra! Suksess! Så, tusen tusen takk for tipset 😀

  • Tove Eggen

   november 19, 2013 at 14:45

   Å så gøy! Jeg blir så vanvittig glad for å høre sånt – made my day 😉 Bilde??? Instagram @iknowthatmagazine

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.