iknowthatmagazine.com

SE MEG PÅ ETTERMIDDAGEN PÅ TV2 ONSDAG!

Hei folkens! Forrige uke skrev jeg en kommentarsak som ble lest av over 60.000 mennesker, og jeg syntes det i seg selv var vanvittig gøy! Så en riktig så fin bonus er at Ettermiddagen på TV2 har invitert meg til å snakke litt om kropp og selvtillit i morgen (23. oktober) – juhu! 🙂

Jeg var der sist i April for å både forsvare tynne og sunne modeller, og oppfordre til bruken av dyktige modeller uansett størrelse 34, 44 eller 54.

Jeg trodde jeg var så kul og fantes ikke nervøs…før jeg var i studio…det var grusomt! Etterpå klarte jeg ikke å huske hva jeg hadde sagt en gang…haha…men Maria Mena som var gjest etter meg gav meg i det minste kred da jeg krøp ut av studioet og Pappa hadde så klart tatt sullamutten opp, og jeg klarte i det minste å si et par lure ting. Så vi krysser bare fingrene for at jeg fikser det i morgen også 😉

Men én ting er sikkert – nå som jeg vet at kameraet ofte filmer i froskeperspektiv, så blir det ikke capribukser med sorte strømper på denne dama i morgen! ha!

fail

Heldigvis så er det Guri som intervjuer meg i morgen også – for ei FANTASTISK bra dame!

Blir overlykkelig om dere tar en titt hvis dere får tid, og sender meg masse god energi og stemning, så madammen (som forsåvidt har verdens lengste dag i morgen – men mer om det senere) holder nærvene i sjakk!

Mener å huske jeg skal på sånn rundt 17 – 17.30 🙂

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

12 Comments

 1. Sonja Durand

  oktober 22, 2013 at 21:47

  Spennende, lykke til, jeg er sikker på at du får sagt akkurat det du ville si:-)

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2013 at 21:55

   One can only hope 😉 Takk!

 2. Lin

  oktober 22, 2013 at 21:52

  Da blir det opptak for eg er på jobb 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2013 at 21:55

   Det er lov! Haha 😉

 3. Maria Terzan

  oktober 23, 2013 at 06:24

  Jeg tror at du klarer dette helt fint, og jeg gleder meg til å se på! 🙂 Masse gode vibber fra meg! Interessant tema du skal snakke om også 🙂

 4. Maria Terzan

  oktober 23, 2013 at 06:55

  Finnes det forresten noe lenke til programmet som du var på i april? 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 23, 2013 at 11:20

   Den ligger på den internettkanalen til tv2 som jeg ikke husker i farta, for de som har abonnement 🙂

 5. Inger Lise

  oktober 23, 2013 at 07:38

  Dette blir piece of cake for deg, Sweety

 6. Janne Midberg

  oktober 23, 2013 at 11:13

  U go Tove! Håper jeg rekker hjem fra jobb! Dette må jeg jo se 🙂 Stå på! Du er kjempe flink og inspirerende! Masse god energi er sendt din vei 🙂

 7. Anine

  oktober 23, 2013 at 15:19

  Sitter og venter på at det skal begynne! Gleder meg! 🙂

 8. Lin

  oktober 23, 2013 at 18:38

  Aner ikkje ka som skjedde ,men eg tok jo opp og da fikk eg at du sa at noen sier du er fin og svarer at du har genser fra zara og bukse fra der og der. Og så sa hun andre at man må være mer flink å ta komplementer og vips var det om sex. Eg bare hallo? 2 sekunder med deg jaja bedre enn ingenting and you looked smashing 😀

 9. Pingback: SKITNERVØS, MEN ELLERS FORNØYD: Intervjuet på Tv2 - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.