iknowthatmagazine.com

HVA SKJER EGENTLIG #BAKFASADEN?

Jeg har tidligere skrevet om det til tider umenneskelige presset som vi lever under i dag, hvor vi ikke bare skal ha en god karriere, flinke barn, hobbyer, trene, og for Guds skyld et ryddig hjem (puh, blir sliten bare av å skrive om det, jeg:-)

Nå brer det seg en motpol til jeg-er-den-perfekte-mamma-bloggen og flotte bilder av alt vi gjør og alt vi spiser på Instagram (særlig hvis det er supermat eller nydelige kaker, eller flotte matpakker til barna eller…puh, der ble jeg visst sliten igjen gitt 😉 )

Min kjøkkenbenk bak fasaden:

uryddig kjøkken er helt ok

Nå gjør de litt som oss her i iknowthatmagazine, gir blaffen i om vi viser usminkede fjes, dobbelthaker, rotete hjem og legger det utpå nettet, nærmere bestemt Instagram #bakfasaden.
Vil dere følge trenden? Blir det å gå til ytterkant igjen? Eller vil det være en hjelp for oss i det lange løp å se at også naboen har oppvask stående og ser ut som et takras om morgenen (for let’s face it, selv supermodellene gjør det!)?

#Bakfasaden

Man trenger ikke fancy treningstøy for Yoga! #Bakfasaden

Jeg er ihvertfall for å sprenge noen grenser ifht hva som «forventes» av oss. Eller kan vi kalle det hva vi forventer av oss selv?

For det er vel oss selv vi må gå i, for å finne dette svaret. Det er vi som blir med på samfunnets konvensjoner, fordi vi ikke vil være av de få som ikke gjøre det, og føle oss utenfor. Vi trenger å høre til, bli akseptert, til og med beundret. Det er dypt rotet i mennesket. Men lurer vi oss selv ved å tenke at vi virkelig må leve opp til alt dette for å bli akseptert? For å være bra nok?

Hvis vi liker oss selv like godt tross hauger med uvaskede klær, vil andre gjøre det også! Garantert!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

7 Comments

 1. Pingback: Hva skjer egentlig #bakfasaden. | sonjadurand

 2. Lin

  oktober 22, 2013 at 21:14

  Det er jammen ikkje bare Tove som er tøff. Sonja hatten av 🙂

 3. Sonja Durand

  oktober 22, 2013 at 21:23

  Takk, Lin, Sprenge noen grenser, var det ikke det jeg sa?? ler

 4. Tove Eggen

  oktober 22, 2013 at 21:58

  Digger dette! <3

 5. Maria Terzan

  oktober 23, 2013 at 06:59

  Du får liksom sagt det Sonja, og det akkurat passe mengde tekst så det går an å lese og reflektere uten å bruke allverdens med tid! Du får fram poenget! Digger! (Sorry lærerstemmen…har retta så mye i hælja) he he

  • Sonja Durand

   oktober 23, 2013 at 08:54

   Mitt ego liker jo at du digger, he he. Og jeg liker lærerstemmen din, kult innlegg forresten på bloggen din om mobil. Jeg liker stadig på bloglovin, men vet ikke om det kommer opp så du ser det….?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.