iknowthatmagazine.com

VESKE SOM LADER SMARTTELEFONEN? JA, TAKK!

Endelig! En gadget jeg virkelig kan være med på og sååårt trenger. Jeg vet ikke med dere, men jeg har AL-dri batteri på telefonen. Det er jo helt crazybananas hvor fort skjermen går bye-bye?

Så jeg ender opp med å ha med lader overalt, men finner jo aldri stikkontakt og i hysteriet glemmer jeg til slutt laderen et sted. Smart.

Men så snubla jeg over denne lekkerbisken, og nærmest hoppa i stolen; er det rart å kjenne lykke over en veske som lader smarttelefonene? Jeg håper ikke det…haha..

Mighty Purse, som den så passende heter, lages av Australske Handbag Butler, som tidligere har kommet men fantastiske kreasjoner som bærbar bord-knagg til veske og jakke på restaurant/bar (love’em), også kalt Purse-a-Porter og andre morsomme dingsedangser.

Veska holder til to fulle laderunder, og man lader bare selve batteriet i veska på nytt når man er hjemme, så har man alltid nødløsningen klar mens man farter rundt.

Selv om dette er et riktig så praktisk motetilbehær., så syns jeg ikke de ser så verst ut heller…ikke i de hele tatt egentlig. Så nå gjelder det bare å bestemme seg for den grønne eller oransje…hmm….ja takk, begge deler?

Veskene har faktisk blitt så populære at de er helt utsolgt, men man kan sette seg på venteliste HER😉

 

 

handbag butler II handbag butler III handbag butler IV handbag butler IX handbag butler V handbag butler VI handbag butler VII handbag butler VIII

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Sonja Durand

  oktober 22, 2013 at 06:43

  Å fy søren, det trenger jeg!!! jeg har en stick som jeg lader hjemme og har i veska, som lader opp min iphone. Uvurderlig! Men denne veska er jo kult også!!! Sett meg på ventelista:-)))

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2013 at 22:14

   Ja, ble ganske imponert selv over hvor fine de faktisk var – me want! 🙂

 2. Julie

  oktober 22, 2013 at 07:14

  Åå, fine!

 3. Caroline

  oktober 22, 2013 at 07:46

  Fantastisk!

 4. Maria Terzan

  oktober 22, 2013 at 14:47

  Ikke minst var de fine, så jeg hadde jo vurdert å kjøpe den grønne uansett jeg da… 😀 Er vel bare å sette seg på venteliste da 🙂 Eller…jeg har ikke sjekket prisen enda… hm…

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2013 at 22:14

   Digger den grønne! Den perfekte emerald green fargen for vintern – check! 😉

 5. Pia

  oktober 22, 2013 at 17:42

  Denne må julenissen få vite om. 😀

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2013 at 22:15

   Haha, ja du får oppføre deg pent og sende et brev 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.