iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: DEN BESTE CONCEALER’N – PUNKTUM.FINALE.

For dere som ser sminkevideoene mine på youtube og kamille.no, så kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg er head over heals forelska i Ultimate Concealer fra Youngblood!

Jeg har nå brukt den i et halvt år, og den har funka like bra på våren som sommeren, og nå også i snøføyka her i Oslo.

Den er kremete, dekkende, myk, lett å påføre og lett å jobbe ut. Man trenger ikke mye produkt, og man kunne til og med brukt den som foundation hvis man ville. Ikke at man burde det, men hvis jeg ikke bruker foundation i resten av ansiktet, så buffer jeg den lett og tynt ut for naturlig dekk.

DET er ikke mulig med de fleste andre kompakte concealere! De blir for ofte tørre, seige og harde. Ugh.

Jeg bruk alltid en concealerkost, helst MAC #188 eller contour brush fra Real Techniques de siste ukene.

Tips! Legg også pittelitt over øyelokkene som den perfekte primeren før øyeskygger.

Den er ikke verdens billigste akkurat, men blivakker.no har den i det minste på salg for 305 kr – så dette er concealeren for deg som sliter med å finne en concealer som er dekkende, uten at den blir synlig og tørr, og som har veldig lyst på akkurat det 🙂

Herved varmt anbefalt – selv om det er kaldt ute. Veldig kaldt. Og mannen min er på grillfest i Barcelona. Great! haha 😉

Noen som har prøvd denne?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Julie

  oktober 22, 2013 at 07:15

  Denne har jeg alltid hatt lyst til å prøve, for jeg har hørt så mye bra om den. I tillegg når sjølveste Tove digger den! Da!

 2. Camilla

  oktober 22, 2013 at 17:21

  Hei 🙂
  Ser at fargen de selger hos blivakker.no er i fargen medium. Tror du at denne fargen er den beste for å dekke mørke ringer under øynene? Eller bør jeg gå for fair?

 3. Pingback: CONCEALER - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.