iknowthatmagazine.com

«SE – ELLE GJEMMER FORMENE HENNES!»

Mediahysteri ass. AHHH….

Jeg digger Melissa McCarthy så hardt. Hvis du ikke har sett filmen Identity Thief enda, så se den på søndag med potetgullet (eller gullerøttene – ingen godteri press her!) på magen og rumpa i sofaen. Dama er Hi-La-Ri-Ous!

Noen fikk kanskje med seg i går, (i store dømmende mote-nyhetssaker) at Amerikanske Elle som alltid vier November utgaven sin til Women in Hollywood , har kommet med 6 forskjellige cover-utgaver med Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Naomie Harris, Marion Cotillard, Penélope Cruz og da Melissa McCarthy.

Minmote.no fristet forsiden av VG med blant annet overskriften «Elle får kritikk for denne forsiden» og denne bildemontagen:

forsiden av elle og melissa mccarthy

Jeg trodde ærligtalt dette skulle handle om photoshop.

Dette coveret er fantastisk, det er digg, det er fashion og skikkelig høst – jeg digger det. Men Melissa har blitt utsatt for nedkrymping gjennom photoshopping før, blandt annet i filmen The Heat med Sandra Bullock:

melissa-mccarthy-photoshop-uk-poster-the-heat__oPt

Og de fleste som har fulgt Melissa siden sine Gilmor Girls dager, vet at dette ikke er dame som selv ber om å bli photoshoppa akkurat.

Men nei da – det media mener at var galt her, var at hun hadde på seg en kåpe, mens de andre jentene fra Hollywood var lettkledde – som minmote.no opplyser, men glemmer beleilig å nevne at Penelope Cruz sitt cover kun er av ansiktet hennes…hmmm…

elle cover november 2013

Jeg tenkte seriøst ikke på det en gang, og ville ikke ha tenkt på det i butikken. Jeg ville bare: «Mann – så kult cover, og det kler henne perfekt! Men har hun gått ned i vekt, eller har de triksa litt her?» – that’s it.

Jeg kjenner jeg blir litt irritert når absolutt alt av plussize skal bli en Greie i media – det er jo nettopp da at det oppleves som noe anderledes. Kunne ikke coveret bare fått vært et dritfint cover?

Elle har nå selv gått ut med denne pressemeldingen:

 «On all of our shoots, our stylists work with the stars to choose pieces they feel good in, and this is no different: Melissa loved this look, and is gorgeous on our cover. We are thrilled to honor her as one of our Women in Hollywood this year.»

For Melissa’s part, she didn’t seem to be too bothered by the cover — in fact, she seemed thrilled with it all. «[Elle is] a magazine I grew up with and I hadn’t done anything quite like that,» she said in a previous interview. «I was nervous.… It was kind of amazing.»

Har du noensinne sett Melissa lettkledd? Det kan jo kanskje være sant at hun selv digga looken – for som en insider, så er det HELT vanlig at stylisten henter inn maaaassse klær, og kjendisen selv velger. Kanskje ikke stylisten henta inn noe lettkledd? Kanskje hun gjorde det og Melissa takka nei? Kanskje Melissa i samtaler på forhånd hadde fortalt hva hun ville bruke? Det er jo faktisk en mulighet det også. 

Men nei da, igjen skal det handle om at hun er plussize, uansett hvor strategisk velment det måtte være, så synes jeg det får feil effekt.

Helt ærlig så er coverene til Penelope, Melissa og Reese de som fanger oppmerksomheten min mest, og er spennende. De andre virker litt malplasserte og i feil sesong – så den beste jobben ble gjort på nettopp disse, synes jeg.

Jeg mener; ville det ikke vært så mye bedre å bare få dette nydelige coveret i fjeset på vei inn på narvesen, istedenfor å ha hørt alle konspirasjonsteoriene?:

melissa mccarthy

 

Love it! Er fortsatt usikker på photoshoppingen, litt er det jo på lys og farger, skygger under hake ser det kanskje ut som – men kåpa har så nydelig snitt, og poseringen er så kul at det er ikke nødvendigvis at hun har blitt gjor noe mindre. I det minste ikke mer enn andre folk på Elle-covere, så vi tar jo alle sånne magasiner med et klype salt, håper jeg?

Uansett, Melissa – jeg digger deg, du er dyktig og Fun-E as fudge og dette er et cover jeg MÅ ha asap! (eller magasin om du vil…)

Hva synes dere?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Lin

  oktober 18, 2013 at 10:50

  Vet du hva nå trodde eg at du skulle være enig og syns de var dumme som ikkje lot henne se ut som en *modell* og forberedte meg litt på å være uenig med deg 😛

  EG SYNS COVERET VAR RÅTT!!!!!
  Veldig henne og samtidig ganske så glamour og reagerte overhode ikkje på at hun ikkje viste frem formene eh da før eg så overskriften.

  Eg tenkte litt,men ble enig med megselv at dette var henne og en nydelig siden av henne og spennende og anderledes og veldig veldig kult.
  Syns det var forfriskende å slippe å se nakne damer i nesten lik type kjole eller gravid naken kjendis eller kvit skjorte litt flagrende over en guttejeans eg

  • Tove Eggen

   oktober 18, 2013 at 21:09

   Haha – der kan du se; alltid enige 😉 Coveret er helt fantastisk, kler henne rått samtidig som det drar frem en side som jeg ikke har sett før. Akkurat som et cover burde gjøre. Er også helt enig at cover for all del ikke trenger å være halvnakent, bare et flott cover, uansett hvem det er, hvilke klær eller pose – mer av dette takk 🙂

 2. Sonja Durand

  oktober 19, 2013 at 09:24

  Jeg reagerte ikke på coveret når jeg så det. Kjenner ikke henne så godt, men jammen så hun godt ut, kult hår, fin sminke og en kul og avslappet look.

  • Tove Eggen

   oktober 20, 2013 at 19:31

   Hun eeeer så kul! Haha…ler bare av å tenke på henne – check filmene asap! 😉

 3. Pia F

  november 15, 2013 at 08:34

  • Tove Eggen

   november 15, 2013 at 08:37

   Yes! I knew I was right! haha – tusen takk Pia 😉 Klemmer fra Tove

 4. Nanne

  november 18, 2013 at 13:12

  Enig med deg – hvorfor gjøre dette til en plus size-greie? Dama ser flott ut hun, og dessuten er hun jo bare råfestlig 🙂

  • Tove Eggen

   november 18, 2013 at 13:37

   Hør hør! – veldig morsom at videoen over i feltet her bekrefter at hun selv valgte kåpa også 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.