iknowthatmagazine.com

MAN MÅ BY PÅ SEG SELV VOLUM II – UNDERTØY!

Hei folkens! Det skal da være måte som jeg kler av meg om dagen… For ett år siden ville jeg aldri trodd jeg skulle stilt til både bikini-sak og nå i dag, undertøy sak for kamille.no.

Men jo mer jeg skriver og jobber for hjertesaken min, Mote for alle, jo mer føler jeg for å bruke meg selv som eksempel i stedenfor å ty til glamorøse katalogbilder eller kun produkter.

For all del, jeg blir også nervøs av å gjøre dette – men ikke slik at jeg synes det er ubehagelig, rett og slett fordi jeg sammen med dere lesere det siste året har blitt enda mer komfortabel i min egen kropp og sikker i min sak.

Så tusen takk for all støtten jeg får fra dere!

Hvis du vil ta en titt på undertøy som sitter like fint til alle kroppsfasonger å størrelser, så sjekk gjerne ut dagens undertøysak HER!

Og hvis du fortsatt drømmer og sol og varme, kan du jo alltids ta en titt på favorittbikiniene mine HER 🙂

Selv skal jeg egentlig pakke koffertene for avreise til Norge imorgen – regner med at det ikke holder med t-skjorte der? haha..

GOD HELG JA!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

13 Comments

 1. Renate

  oktober 18, 2013 at 21:26

  Fy søren så flott du er:) ja takk til sånne undertøysmodeller:)) B.E.A UTIFUL!!@

  • Tove Eggen

   oktober 18, 2013 at 21:28

   haha, tusen takk for det Renate!

 2. Lovelyliller.com

  oktober 18, 2013 at 21:41

  Looking good!!

  • Tove Eggen

   oktober 18, 2013 at 21:41

   Takke og bukker frøken!

 3. Madeleine

  oktober 19, 2013 at 10:18

  Tusen takk for at du byr sånn på deg selv! Du er et forbilde!

  • Tove Eggen

   oktober 20, 2013 at 19:32

   Wow, tusen takk for det Madeleine! Klemmer fra Tove

 4. Lise

  oktober 19, 2013 at 11:10

  Du er steintøff! Jeg trodde ikke du var noe større enn maks 44 første gangen jeg så deg, og jeg ser hvor viktig det er å kle seg riktig. Takket være deg så har jeg nå handlet meg flere blyantskjørt bl.a, og er mye mer komfortabel i min engen kropp. Takk!

  • Tove Eggen

   oktober 20, 2013 at 19:30

   Åh, så godt å høre! Det er jo nettopp DET jeg jobber for 🙂 Veldig gladnyhet for min del.. Klemmer fra Tove

 5. Mia

  oktober 19, 2013 at 16:34

  Tove, jeg har alltid vært #1 storfan av deg – men nå elsker jeg deg! Du er forbilde og gal-flott (skikkelig sexy babe) 🙂 Rock on videre flotteste du!

  • Tove Eggen

   oktober 20, 2013 at 19:32

   Haha…så utrolig gøy og deilig å høre, Mia! I am YOU #1 fan! 😉 Klemmer fra Tove

 6. Lin

  oktober 20, 2013 at 12:55

  den sorte høye var min favoritt!!!!

  Kjempetøft!

 7. Julie

  oktober 22, 2013 at 07:18

  Du er utrolig flott og tøff! 🙂

 8. Pingback: DETTE LÆRTE VI I 2013! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.