iknowthatmagazine.com

FANCY MAKEUP OG NY NEGLEFAVORITT! YEAH!

Hei folkens! Siden jeg måtte hoppe ut i det og kle av meg for penger for første gang i går, så tenkte jeg at litt fancy makeup var på sin plass. Ok, så var det ikke første gang – og det er selvfølgelig heeelt legit; en aldri så liten undertøyssak for kamille.no.

JADDA – man må jo by på seg selv!

(link til dagens sak kommer så snart den er oppe…no judging…pliiiis…haha)

Sminken er faktisk mye enkelere og raskere enn det den kanskje ser ut som, tok vel rundt 10 minutter og jeg satt med telefonene på skuldern gjennom påsetting av vippene så…how hard can it be, right? Det er jo bare sminke (som fotografvenn så infamously sa en gang…og fikk seff juling rett etterpå…)

fancy hverdags fest sminke II

fancy hverdags fest sminke

Litt Fit Me Foundation, Prep+Prime Pudder, Mineral Skin Finish, Body Shop Bronzer, Gina Beauty solpudder+rouge, estee lauder highlighter, 3 mac øyeskygger, Superliner over vippene, hvit kohl kajal på våtkanten, Fling på bryna, Ardell-vipper og Modelco lepper var alt som skulle til!

Ok, vet det høres mye ut – men det gikk i en feil, man jeg skulle ha filma vøtt!

fancy hverdags fest sminke III

Og så snubla jeg over det som nå er min erklærte favorittneglelakk denne sesongen, nemlig Straw fra TL- Design! Er dette den mest fantastiske nude fargen, eller er dette den mest fantastiske nude fargen.

Jeg går for svar a og b! Hadde veldig dårlig tid, så rakk bare ett strøk og fargen er jo superfresh fordet – LOVE! Skal gjøre en testersak på hele denne kolleksjonen, så håper på at de andre imponerer like mye 🙂

fancy hverdags fest sminke IV

Og sånn ser man ut ETTER at man har stått og tatt bilder av seg selv i undertøy, alene, på en torsdagsformiddag…CRAY-CRAY!

http___makeagif.com__media_10-17-2013_uMcZ0z

Kler jeg best rynker på panna eller under øya? (DON’T ANSWEAR THAT!)

Have a good one!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Marte

  oktober 18, 2013 at 10:32

  Kjempefin sminke, Tove! 😀 Video..?? 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 18, 2013 at 20:30

   Tusen takk Marte – ja, kanskje det blir det! 🙂

 2. Lin

  oktober 18, 2013 at 11:22

  Lekker makeup!
  vet du brukte kvit eyeliner her,men kan du anbefale en nude liner som ikkje er fra Mac ?
  thank ju spank ju

 3. Maria T.R

  oktober 18, 2013 at 19:36

  Du ser smashing !!!!

 4. Sonja Durand

  oktober 18, 2013 at 20:43

  Du ser så fin ut!!! Nå vil jeg også prøve! Må by seg en anledning til falske vipper snart:-)

 5. Marion

  oktober 20, 2013 at 18:39

  Kjempefint 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 20, 2013 at 19:33

   Takker og bukker, Marion 🙂 Klemmer fra Tove

 6. Hanne D. Sørensen

  oktober 23, 2013 at 05:48

  Hallo Tove. Jeg har fulgt med på Iknowthatmagazine hele veien. Dere er gode. Det aller beste er naturlige deg som viser at alle jenter kan bli pene og attraktivere enn utgangspunktet sitt. Men disse punktvippene gjorde deg til en skjønnhet!!! Keep up the god work!

  • Tove Eggen

   oktober 23, 2013 at 11:19

   Jøss, sånt blir man jo glad av å lese! Takk for det og håper vi fortsetter glede deg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.