iknowthatmagazine.com

Trenger vi alle å være 90s babes? Nei, heldigvis ikke!

Dere har sikker fått med dere at enkelte i redaksjonen er helt solgt på 90s grunge-stil (Les: Tove 😉 ~Right on, Red.Anm) Jeg er ikke så sikker på om jeg var grunge engang på 90-tallet, jeg, og føler meg kanskje ikke helt hjemme i den stilen. Jeg har aldri eid et par Dr. Martens, og vil helt sikkert aldri gjøre det. Nå mener jeg ikke at det er feil, altså! Smaken er som baken, heter det, og min er finest, haha.

Nei, seriøst. Uansett trend som er hypet av moteverdenen, handler det vel om å finne sin egen greie, sin egen stil. Jeg kan godt finne elementer av grunge som passer fint med min stil eller en mix av rått og feminint, for eksempel. Skinnbukser til fine pumps, eller en rutete skjorte til en vakker blazer. Det er mange måter å mixe på, for å finne din individuelle stil, og mote handler vel aller mest om å fremheve seg selv og kle seg på en måte som gjør en komfortabel, ellers ser det bare påtatt ut.

Det finnes en sterk motpol (heldigvis) til de store bikerbootsene og rutete pumpsene der ute. Flere skobutikker er nå opptatt av å lansere såkalte timeless produkter. Sko og boots (har valgt ut et knippe, siden boots nok er mest aktuelt på denne årstiden) som holder i år etter år, både ifht kvalitet og stil. Klassiske boots i flere høyder, men de høye er på vei tilbake med stormsteg (pun intended) etter noen sesonger med mye ankelboots.

Jeg synes selv også det er helt supert at det fokuseres på kvalitet, og at flere produsenter tilbyr hæler med anti-shock, så man faktisk kan gå i skoene en hel dag! Jeg er riktignok forfengelig, men begynner også å bli såpass gammel at jeg ikke gidder å risikere rygg og føtter for å se kul ut.

Er det flere med meg der ute??

Jeg kjøpte selv i fjor Stratham støvlettene fra Timblerland , og jeg kan gå med de hele dagen uten å merke det engang!

Hvilken stil digger du? Grove boots eller finere støvletter?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

2 Comments

 1. Lin

  oktober 17, 2013 at 12:04

  Syns det er bra at vi kan ha forskjellig stil og smak -det er sunt og ltt opplysende i grunn.

  Eg liker veldig sjeldent hele motebildet,eg er så sær så eg kan ofte like kun enkelte ting mens eg ikkje helt forstår hva alle andre rave about.

  Det eg liker aller minst ang trender og mote er det veldig irriterende som som Heidi Klum alltid sier i Prosject Runway one day you are named the winner and the next day you are out.

  Hvem bestemmer det? Hvorfor er det likssom plutselig helt smakløst å like en stil du kler fordi alle andre følger med i tiden?
  Hvis du har en kropp som kler tights så er du helt håpløs fordi alle andre bruke sorte pen bukser med sleng?
  Eller fargevalg, noen sesonger går man rundt og leter deg ihjel etter noe du kler og fargen finnes ikkje 😛

  Eg kan liker veldig mye forskjellig type klær og stil,men betyr hverken at eg eier det eller ville gått med det. Liker aller best å kle meg etter kroppsfasongen og farger eg kler enn what everyone else wear.

  Men uten fashionblogging og runways og moteblader kan man jo ikkje ane HVA som skjer der ute eller kanskje finne ut at wow eg liker faktisk det og det. Uten inspirasjon kan man lett stagnere ikkje sant?

  så svaret Sonja er nok for min del nope alle trenger ikkje like grunge,ikkje alle liker pent heller -kanskje liker noen romantisk, eller hippie eller goth eller country eller rock eller preppy eller avantgarde:)

 2. Sonja Durand

  oktober 17, 2013 at 17:18

  Det er jo det viktigste, Lin, å kle seg i det man kler! Fasong og farge. Det er for eksempel mye snakk om oversozed kåper denne høsten. Hvis jeg ikler meg en sånn, vil jeg se både kort ut og tykkere enn jeg er, mens andre med annen kroppsfasong kan kle de godt. Så det er viktig å ikke følge trender for enhver pris, men jeg synes samtidig mote er gøy, og er til for å leke seg, så jeg liker å følge med i trendbildetl og plukke ut der jeg liker av alt der ute. Heldivis er det slik at det nå ofte er mange trender på en gang, og noe av det vil sikkert falle i smak:-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.