iknowthatmagazine.com

SMINKEVIDEO: FRESH HØSTSMINKE

Hei folkens! Flere som kjenner at huden er litt  umulig om dagen? Enten fordi den føles tørr og stram, eller om den i tillegg også har fått mye mer utbrudd enn det den hadde i sommer?

Vel, it’s not your fault – det er været, så klart. Tørrere og kaldere vær, gir bade tørrere hud for de som har litt tørr hud, og kan også føre til økt talgproduksjon til de med litt fet hud. Det er fordi en fet hud nærmest tror den selv blir for tørr, og produserer derfor mer talg eller fett om du vil.

Derfor digger jeg å bruke en relativt fuktig sminke akkurat på denne tiden, før vi beveger oss mot minusgrader, som både gjør at huden ser friskere ut, og tilfører fukt i løpet av dagen.

Vinn-vinn situasjoner er de BESTE!

I tillegg er denne makeupen litt inspirert av Melinda Gordon fra The Ghost Wisperer, som alltid bruker en øyesminke jeg får lyst til å spise opp. Men det er muligens bare meg (?).

Eneste jeg droppa var de ekstremt lange falske vippene hun bruker – maybe next time!

Ok – SNURR FILM!

 

Hope you like og pliiiis, hvis dere prøver dere på denne looken – ta bilde og hashtag på Instagram med #iknowthatmagazine og/eller @iknowthatmagazine 🙂 I WANNA SEE!

 

FØR:

 

 

IMG_8748

ETTER:

IMG_8754 IMG_8760 IMG_8764 IMG_8767 IMG_8770 IMG_8788 IMG_8794 IMG_8795 IMG_8797 IMG_8801 IMG_8805

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.