iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: VERDENS ENKLESTE BRYNSBLYANT

Nå som det ikke akkurat er så varmt lenger, til og med her i Barcelona, er det lov å bryke brynsblyant igjen – hurra!

Eller, hurra hvis man har riktig produkt. Jeg tror de fleste har opplevd å bruke heeelt feil brynsblyant før som uansett hva man gjør blir for hard og nærmest klumper seg på bryna. I hear ya!

Det som er så fint med å ha så mye sminke som jeg tross alt har (bortsett fra det å ha mye sminke i seg selv) er at jeg ofte glemmer produkter jeg digger. Så når jeg plutselig snubler over de, så er det litt som å finne penger i bukselomma. Glede!

Det skjedde for noe uker siden med Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils fra MAC, og brynene mine (og andres) har blitt gjort på null-komma-niks siden. Sammen med maskara, så er denne det eneste sminkeproduktet jeg bruker etter trening – som bildet over illustrerer. Eller, det illustrerer egentlig at jeg hadde glemt hårbørste, men her på IKTM tror vi på å resirkulere. Så det gjelder naturligvis bilder vi bruker på instagram også. Heia miljøet!

Anyways.

Det er en veldig tynn skrublyant, som ofte kan være et hasle, men denne er akkurat passe hard til at den ikke knekker. Bare ikke skru for mye produkt ut, fordi den skruk seg ikke tilbake nemlig.

De to fargene jeg skifter i mellom er Fling, som er en askeblond til brun tone, nesten fri for rødt. Og Strut, som er en dyp brunfarge med en god del rødt, som jeg bruker svakt til meg selv og sterkere til de med mørkt hår.

fling869587275_260

Man hører ofte i youtube-videoer og skjønnhetsartikler at man skal styre unna rødt til bryn – men det gir meg ingen mening. Ikke bare fordi jeg har rødt hår selv (duh), men fordi et hint av rødt (som er i alle brunfarger forresten) er med på å gi ekstra liv til brynshåra. Det betyr ikke at de nødvendigvis ser røde ut, men spesielt de med kommunegrått hår kan lett få litt dølle, ja grå brynshår, og istedenfor å tegne de massivt opp så er det ofte at et brynsprodukt ispedd litt rødt er alt som skal til for å varme opp ansiktet.

Nok om det.

Skrublyanten er utrolig lett å bruke, og legger seg veldig naturlig.

Jeg anbefaler å tegne små små streker, og aldre hele linjer. Begynn fra cirka midten av bryna og fyll de inn utover først, og jobb deg dermed utenfra og innover. Åpningen på bryna er alltid mest tricky, am I right? Så her må tunga rett i munnen, tålmodighetsplasteret på plass og vær lett på hånda. En brynskost er kjekt å ha for hånd, for å gre ut blyantstrekene – da blir resultatet alltid mest naturlig.

Pass på at høyden på bryna blir nogenlunde symmetriske, men bortsett fra det så trenger ikke bryn på død og liv være helt like; det er de jo aldri naturlig uansett 😉

Så, nok et stapel produkt (bedre ord for det på norsk, takk!) som jeg alltid har slengt ett eller annet sted i kolleksjonen, og som de siste ukene har ligget fast i veska mi – litt maskara og bryn er ofte alt som skal til!

Denne makeupbloggern har virkelig gått til byen med disse, og brukt strut og spiked – som er en enda mørkere og nydelig versjon, og hun får bare helt nye bryn lzm – sjekk!

blogg  photo-54

Ah man, digger dette så hardt! Bloggen til Kim Clark finner du her.

Det er så fantastisk hvor mye bryn har å si for ansiktet og sminkelooken. En av de skumleste forandringene sminkeelevene mine gjennomgår, er nettopp bryna – det har så stor effekt. Så jeg forstår at mange synes det er skummelt, og hvis man ikke er vant til å sminke de så kan det føles litt som om man har to larver påklistra panna etter en sminkerunde. Men jeg lover; så lenge du begynne svakt, svakt – koster og ikke går for mørk i fargen, så kommer du til å gradvis jobbe deg opp til den perfekte formen og tonen. Patience is key 😉

Hva er ditt favoritt brynsprodukt? Er du en av maaange som synes bryn er noe herk? 

Sjekk ut forrige ukes produkt HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Sonja Durand

  oktober 15, 2013 at 07:43

  Fantastisk, hun ser helt nydelig ut, og brynene har absolutt mye å si!

 2. Lin

  oktober 15, 2013 at 13:00

  1 nr supert tips og lekker dame,både hun med rødt hår ;)og hun med sort 😉

  2) eg selger ofte brun til noen blonde og endel rødhårete og noen brunetter i Kolokrem eller Depend 40 dagers maskara.
  Dette fordi mange ser unaturlig ut med kaldere bryn enn de har hår. Sliter LITT med å selge rødere blyanter merkelig nok,men noen innser jo at de trenger det 🙂
  Litt morsomt at du sier brynene får dybde av litt rødt -selvsagt gjør de det og spesielt brune bryn ( tenk hårfarge)

  3) husker eg hadde makeupskole engang oppe i nord og en av damene på kurset kom tilbake dagen etter på kurset og sa eg har jobbet med makeup i 30 år og eg har klippet meg og slanket meg og tatt permanent og klippet meg og shoppet klær og gubben ser ALDRI noe!!
  I går da eg kom hjem sa gubben te mæ ka har du gjort me brynan? de var så utrolig fin!

  HAHAHAHA eg døde av latter og det hadde hun gjort også,men det er sant bryn er rammen på øynene 🙂

  • Tove Eggen

   oktober 15, 2013 at 20:30

   Fantastisk! Ja, rart det der med at folk blir advart mot å bruke rødt i bryna – det skal bare litt til, så slipper man triste og tunge bryn…men, men – We are here to share! Haha..heia IKTM! (sa redaktøren selv…haha..)

 3. Pingback: Vi tester: Nilens Jord Volume Mascara - iknowthatmagazine.com

 4. Beate

  oktober 15, 2013 at 21:14

  Uff, jeg synes dette er så vanskelig! Jeg er på jakt etter en øyenbrynsblyant, men jeg er «iskald» blond, dvs. naturlig blond med nesten grå/hvite striper, bruker lilla-shampo for å holde det kaldt. Med naturlige blonde (usynlige) øyenbryn, kald og blek hud med rosa undertoner tror jeg virkelig ikke at jeg burde bruke en med rødt i..? Eller? Har noen en farge/merke å anbefale?

 5. Pingback: HVERDAGSSMINKEN ER UNDERVURDERT - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.