iknowthatmagazine.com

OK-OK: DET BLIR HALLOWEEN SMINKE…

«Har noen egentlig spurt etter halloween-sminke?» Tenker du kanskje nå, og nei – teknisk sett så har ingen det…men jeg føler at man har tenkt på det!

Hahah – nei da, men nå er det snart Halloween. Og selv om jeg ikke er verdens største fan av den ikke-norske tradisjonen som har sørget for at ingen går julebukk lenger (serr foreldre, send barna på bukk!) så har jeg hatt lyst til å gjøre en Mexicans Sugar Scull så vanvittig lenge nå at det bare er på tide.

Jeg har aldri gjort dette før, så det kan jo bli en interessant/uinteressant video – alt ettersom…haha…

Jeg håper bare den ikke ender opp sånn:

5-10-2012 - pam adkins - sugar skull makeup copy

Og mens jeg er i gang, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre to videoer så tell me; hvilken halloweensminke har DU lyst til å se?

Har samla masse inspo til sugar scull videoen, her, så matte bare dele – er det ikke fantastisk nydelig! Noen som kunne tenkt seg å gå sånn på halloween eller kostymefest av noe slag? (ikke julebukk da…det blir helt feil)

yjfytjytjyt

 

 

 

sugarskulls3 sugar_skull_makeup_halloween_dia_de_los_muertos sugar_skull_by_niveau0-d534aaw Sugar_Skull_by_Kalamakia sugar_skull_by_helianthusmay-d38hvki sugar_skull_by_bedky-d34ps50 Sugar_Skull_Attempt_2_by_ChunkiMonki sugar_skull_5__by_photosofme-d4kh1pj HAskullfacepaint-199947 halloween_makeup dia-de-los-muertos-girls-makeup-pretty-sugar-skull-sugar-skulls-Favim.com-62294 105_5019 14

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.