iknowthatmagazine.com

HURRA FOR JENTER SOM LIKER ACTION, SCI-FI OG COMICS!

Endelig høst! Okay, så blir det kaldt ute, det blir crappy vær, og vi må kle på oss et halvt tonn med klær. Men hvis du er en skikkelig serie-geek som meg, ja da elsker du høsten!

De aller fleste store tv-serier har oppstart i september/oktober. Endelig kan man igjen pakke seg inn i pleddet og bare nyte god underholdning.  Og hver høst kommer det som regel flere nye serier. Noen blir kansellert omtrent før de rekker å komme på skjermen, mens andre er storsatsinger som forhåpentligvis overlever en liten stund. En av disse seriene er Marvels Agents of S.H.I.E.L.D!( Heretter kalt MAOS )

Har du sett filmene Iron Man og The Avengers drar du nok kjensel på tittelen til tv-serien. Dette er nemlig en slags spin-off fra The Avengers filmen, hvor serien baserer seg på handlinger etter filmen. Her møter vi ikke de store kjente superheltene, men får vite mer om hverdagen til agentene, og hvordan de håndterer den stadig voksende mengden med helter, guder, aliens og skurker med superkrefter. Team-lederen er Phil Coulson (Spilt av Clark Gregg)- Han litt snåle fyren med vittige replikker og stort ansvar for de rundt seg. Mange vil kjenne han igjen fra nettopp Iron Man og The Avengers.

agenst of shield tv serie II

Han har håndplukket et team av agenter som i første episode ser ut til å jobbe alt annet enn dynamisk sammen, men som jeg tror kommer til å bli et godt team utover i serien. Og det er nettopp alle ulikhetene mellom agentene og det morsomme som oppstår når de skal jobbe sammen som er en fin rød tråd i denne serien. Den snertene humoren man kjenner igjen fra Marvels tidligere filmer er godt representert. Og det er heller ikke noe manko på action, kule effekter og gadgets.  Og mye av dette kan man takke mannen Joss Whedon for. Ikke hørt om han før sier du? Dette er mannen bak serier som Buffy the Vampire Slayer og Angel, og filmen The Avengers. 

Jeg har sniktittet på første episoden av MAOS, og jeg likte serien veldig godt. Jeg ble ikke helt hekta, men jeg tror serien har et stort utviklingspotensiale og kommer garantert til å følge med videre.  Dette er en serie for deg som liker Marvels filmer fra før av, eller liker sjangeren.

I Norge begynner Viasat 4 å sende serien den 21.oktober kl 22.00.

(Også har de tidenes kuleste hjemmeside for serien – må sjekkes!)

Og ja, forresten. Du har kanskje sittet å lurt på hva S.H.I.E.L.D står for? Jo det står nemlig for: Strategic Homeland Intervensjon, Enforcement and Logistics Division! puh… Og med det sier jeg over og ut! Jeg har nemlig en date med tv’en min, og min nylige forelskelse i serien Breaking Bad. 

Comments

comments

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv-serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat - og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

1 Comment

  1. Lovelyliller.com

    oktober 8, 2013 at 18:57

    Elsker sifi og comics X

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.