iknowthatmagazine.com

GRUNGE IT UP MED BENETTON!

Grunge er kanskje ikke det første du tenker på i forhold til Benetton, men sesongens trend som vi har nevnt flere ganger her på IKTM (fordi vi digger den rett og slett) har til og med det Italienske merket tatt til hjertet.

Det kule er at klærne funker i alle aldersklasser – synes vi, og gjør det virkelig enkelt å style.

Bare sjekk ut den kommende kolleksjonen:

Grunge er så mye mer enn bare ruter og nagler, det er lag på lag, strikkagensere, skinnjakker, jeans, striper – med andre ord klær som kan leve i garderoben i lang, lang tid. Og DET kan vi godt like.

Noen som fortsatt ikke er overlykkelig over at grunge er tilbake?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Annelen Kvam

    oktober 3, 2013 at 21:39

    Bare ikke musikken kommer tilbake sier nå jeg! Haha. Stilen kan godt komme:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.