iknowthatmagazine.com

DEREK: SE, LE OG LÆR

Leter du etter en ny serie å se på mellom lesbiske damer i fengsel, realty med damer ingen helt vet hvorfor er kjente og kjekke menn i dresser eller vester (jeg ser disse selv, så jeg dømmer ikke – det bare virker sånn…mest sannsynlig fordi jeg dømmer meg selv) så vær så snill å se den nye Netflix-serien av Ricky Gervais, Derek (vi er ikke sponsa av Netflix – men vi burde nesten vært det!).

Jeg vil egentlig ikke fortelle noe om selve serien. Og hvis folk vil fortelle deg om den, eller du ser andre artikler om serien av min absolutte favoritt-komiker Gervais – så lukk øyne og ører.

Hvorfor? Det finner du raskt ut av – cirka fem minutter inn i første episode.

La oss bare si atl fordommer (uansett hvor positivt ment) er både det du ikke burde ha og  kommer til å oppleve at du generelt i livet ditt får mindre og mindre av ved å se denne serien. Og det er en helt fantastisk deilig følelse.

Jeg har aldri lært så mye, så raskt, som av å se Derek. Ikke på grunn av av hovedpersonen, men av alle karakterene, forholdene, samfunnskritikken – som magisk er pakket inn i fantastisk humor.

Og hvis du liker «An idiot abroad» – så er Karl Pilkington sentral i Derek også; og ja, du kommer til å endre tankegangene du kanskje hadde om Pilkington nå.

derek på netflix

Jeg hadde ikke hørt om serien, men så la Gervais ut et blogginnlegg om Derek – og den var faktisk veldig fin å lese på forhånd. Så hvis du føler du vil ha mer info før du ser den, så lese DENNE. Men jeg anbefaler å lese innlegget etter første episode 🙂

Så, gå og se serien og fortell meg hva du syntes – UTEN å røpe direkte innhold til andre lesere som ikke har sett den. Enda i allefall 🙂

(Eller vet alle i Norge om denne allerede? Jeg er jo noen mil unna… 😉 )

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Maria Terzan

  september 27, 2013 at 10:42

  Ja, IKTM burde vært sponsa av Netflix! 😀 MÅ sjekkes ut!!!

 2. Gøril

  oktober 6, 2013 at 22:29

  For en fantastisk serie! Her lo vi og grein om hverandre! Denne kan virkelig anbefales! Tusen takk for at dere gjorde meg oppmerksom på den!

  • Tove Eggen

   oktober 8, 2013 at 06:24

   Haha, så godt å høre! Denne er virkelig bare så fiiin og ikke minst, morsom – glad du fant den her!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.