iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: PINK IS THE NEW BLACK!

Selv om det er mange farger som rører seg i bildet nå i høst, så er kanskje rosa den letteste og mest sommerlige, og har virkelig slått an hos mange fashionistaer.

Jeg er ikke så lei meg for litt rosa rundt meg, eller på meg, for den delen. Faktisk bestemte jeg meg for å ha litt lag-på-lag rosa i dag, jeg!

Siden sola skinte, og sånn vet du 😉

dagens antrekk klær rosa II

 

Og jeg kan ikke få sagt hvor deilig det er å fremdeles kunne gå ut i bare en cardigan (ok, ikke bare, så vågal er jeg ikke, jeg mener uten mer yttertøy. Let it last forever 🙂

dagens antrekk klær rosa

Boots Fra Bianco, skjørt fra Cream/miinto, genser fra Mango, cardigan fra Savannah/miinto.

Omfavner du baby-rosa?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.