iknowthatmagazine.com

Smiger får deg langt, fornærmelser får deg lenger!?

I storbyene London og Barcelona foregikk det i sommer en kampanje for de (tilsynelatende) supereksklusive hudpleieproduktene Premiér fra Dødehavet. Jeg visste ikke hva det var, men så stadig stands på kjøpesenter hvor det satt damer og menn på stoler og ble smurt opp og ned med produkter. Det jeg også så var heftig markedsføring og yppige selgere. De skulle selge dette produktet, uansett.

(Dette gjør kanskje opplevelsen enda verre – men dette er ikke en kampanje…det er sånn de selger produktene sine alltid… cluet er null øyekontakt! Haha… ~red.anm)

Jeg gikk forbi og tenkte (og lo): SUCKERS – enda en som er gått på…ha ha, godt det ikke er meg!

Senere ville det vise seg at man ikke må gjøre sånn, du vet karma og alt det der…

En morgen i Barcelona rømte min samboer og jeg fra de andre på hotellet, og gikk ut for ”å kjøpe frokost”. Sannheten var at vi hadde lyst til å gå litt for oss selv. Vi ruslet nedover Passeig de Gracia, og jeg drømte meg bort i alle designerbutikkene. Gikk selvsagt ikke inn…

Fordi…når  jeg rømmer (på ekte, ikke på film!), så tenker jeg ikke på å sminke meg…bare  slenger på klærne jeg finner… – så jeg følte meg ikke klar for å gå inn i butikker der vakta så ut som han skulle på Oscargalla. Hvorfor lærer jeg aldri? LITT SMINKE NESTE GANG PLEASE!

Men uansett, så lenge bestevenn Mister Mastercard er med og gjerne et par store solbriller, så trenger man ikke stort annet for en liten tur i de mindre fancy butikkene, som  for eksempel Boulevar Rosa, et lite minikjøpesenter . Med min herlige bustete morrasveis og null sminke fikk jeg øye på gratisprøver utenfor et parfymeri. Denne trangen til gratisprøver  og et usminka morratryne skulle vise seg å bli en kostbar affære.

Ikke før jeg hadde rukket å sette hendene mine i krukka med prøver (som jeg for øvrig ville ha med til min venn og stylist André Wittman), sto det en liten spansk dame og snakket på engelsk til meg. Da hun fant ut at jeg snakket spansk ble hun sprudlende glad og lurte på om jeg ville teste ut produktene. Jeg kikket bort på samboer, og så sa jeg nei, vi har ikke tid. Men denne dama ville ikke gi seg.

 

Hun snakket om rynker og fantastiske produkter fra Dødehavet, og det passet jo bra! NOT! Jeg DØR av slike avhandlinger, så jeg kuttet samtalen og sa jugde: Jeg har ikke rynker! Jeg har jo det, siden jeg tross alt snart er 34, men ville bare bli kvitt henne!

Og hva sier hun da?

”Nei, men porene dine ”uuuuffff”. BRUKER DU INGEN PRODUKTER? ”

WTF?! Jeg vet porene mine er store, men hvorfor må hun si det på den måten?

Hun bablet i vei etter dette, men det eneste som sang på repeat i hodet var » porene dine uuuhhhh» «porene dine uuuuhuuuhhh»…

Denne herlige morgenen av stjålet frihet fikk en brå slutt da jeg sto jeg der og følte meg som en liten altfor moden appelsin. Rund og full av hull.

Tragisk? Ja, men sant.

Dere kan jo gjette hva som skjedde videre? Nei? Ehhhh – gjett én gang! Allerede nå hadde jeg forstått at jeg hadde gått rett på…så jeg bad min samboer dokumentere mitt fall…i selvtillitt, humør og saldo…

premier hudpleie

Sucker – the joke is on me! Plutselig satt jeg der i stolen, lik som alle de andre jeg hadde ledd av og kommentert tidligere. Igjen, måtte jeg svelge mine egne kommentarer og ord… hvorfor lærer jeg aldri?

Bilder lyver ikke, se på blikket til denne selgeren…no words needed!

ansiktsbehandling

Litt skamfull i blikket, prøver å beholde litt stolthet og tenker over at jeg har brukt opp den verdifulle tiden (som vi rømte for å få)…og håper at det er verdt det…

tips til hudpleie

Denne selgeren hadde bestemt seg, hun hadde meg på kroken…dette produktet skulle minske porene mine, det kunne kun garantere meg.

”You had me at hello pores” – Porer er min kryptonitt, mitt aller svakeste punkt, det som gjør at jeg bruker mest penger og av til mest tid på…selvsagt skulle jeg kjøpe dette produktet! Nå var jeg jo overbevisst om at porene skulle bli mindre!

dødehavs produkter

Med blandede følelser sto jeg og betalte, og fikk spa-behandling og masse vareprøver på kjøpet… hun må ha ribba meg fullstendig, siden jeg fikk så mye på kjøpet og hun smilte fra øre til øre…denne selgeren som hadde en egen fantastisk teknikk.

Med smiger kommer du langt, med fornærmelser kommer du lenger!

kjøpe hudpleie

På vei tilbake til hotellet handlet vi inn frokost, og dama i kassa sier: «Vale guapissima!”  Jeg tenker selvsagt: ”WOW – effekt allerede jo! Følte meg allerede litt bedre!”  Men så husket jeg at i Spania så er dette ganske vanlig å si…argh…

I ettertid har jeg gjort som hun sa, en gang i uka… kanskje det bare er meg…men jeg ser ikke noe forskjell…den kan jo funke på andre…

Men så oppdaget jeg POREFESSIONAL, den holder det den lover! Den kostet omtrent en femtedel av det jeg betalte for Premiér-kremen magisk og premievinnende…right!

Med Porefessional, ikke en appelsin i sikte 😉

festsminke

Så hvilken visdom sitter man igjen med?

 • Vær glad i deg selv, ikke la noen fortelle deg annet!
 • Ikke le av andre, plutselig skjer det med deg!
 • Ta på LITT sminke, selv om du skal rømme og har det travelt!
 • Vær snill mot Mister Mastercard, han kan være ganske grådig i ettertid!
 • Ta vareprøver og LØP! (that’s my motto ~ red.anm)

Heretter kjører jeg litt budsjett og kanskje prøver meg på Sandra Maries tips COLD SPERM 🙂

 

LES MER FRA MARIA HER!

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

4 Comments

 1. Sonja Durand

  september 19, 2013 at 13:55

  he he …løp ja. Skulle ønske jeg var god på det. Men, har blitt bedre på å bare si nei takk og haste videre..,for hvis de først får tak i deg, kommer du aldri derfra!!

 2. Maria Terzan

  september 19, 2013 at 18:24

  I learnt the hard way…ha ha. Det beste er nok å si nei takk, være bestemt og gå…men jeg rakk ikke før hun brukte kryptonitten mot meg…da var jeg (det) solgt…

 3. ~Lin

  september 20, 2013 at 14:26

  Tips til neste gang søte deg. Som Caroline Hirons sier porer er ikkje dører -de kan ikkje åpnes og lukkes.
  Porer er der ,men de kan sees og oppfattes som mindre. De aller færreste produktene gjør noe med dette. Enten må produkte fylle i hullene ( som en god primer) eller huden bli behandlet slik at porene blir *mindre dype* da gjerne med enten enzympeel eller behandling hso hudpleier.
  Når vi ikkje har så mye sorte prikker ser også porene mindre ut.

  Trøst deg med at rynkene kommer sen beibe 🙂

 4. Maria Terzan

  september 20, 2013 at 15:32

  Ja, akkurat det sliter jeg VELDIG lite med i min alder…så det er jo en god trøst vil jeg si 🙂 TAkk Lin, for alltid gode tips og oppmuntring. Jeg er ikke så lei meg lenger…etter at jeg begynte å lese sakene her, har jeg funnet gode produkter som gjør at jeg ikke stresser såå veldig med det…bare litt 🙂 god helg og takk igjen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.