iknowthatmagazine.com

GULL & BLÅ PARTY SMINKE!

Jeg har lett for å ombestemme meg. Noen kaller det en tviler – jeg kaller det eventyrlysten…ha!

Så siste videoen i denne altfor lange sminkeserien is all about å skifte mening å gjøre om en relativt dus dagmakeup, til en mer fest look med gull og blå øyne – yeah!

Gull og blått sammen på øyne er forresten gooorjus på alle og enhver! Men pass på at blåfargen er dyp i fargen. For klare/lyse blåfarger er ofte vanskeligere å jobbe med fordi det ligner på blodårene våre – true story!

SNURR FILM!

STEG FOR STEG

Smudge ut kajalen under øynene fra forrige øyesminke-look, med en finger eller en kost hvis du vil. Ikke ta den helt bort, men gjør den svakere og litt større.

Bruk en sjøgrønn/blå kremøyeskygge (eller vanlig øyeksygge) på øyelokket og tegn den ut i en liten vinge som går i en trekant fra ytreøyekrok og opp til global. Legg den også under øyet.

Bruk en liten og hard kost som gjerne er litt rund/dome-formet til å duse ut kantene uten å ødelegge formen på kremøyeskyggen.

Ta en bronze/gull-farge, enten øyeskygge eller bronzer og klapp den inn med en finger på midten av øyelokket. Legg den også lett i indre øyekrok.

Legg en sort kohl-blyant langs våtkanten, godt mellom vippene så man ikke får noen lyse hull.

Ta bort fersken-leppestiften fra leppene, og bruk en nude/lys lipgloss så ikke leppene og øyne krangler om oppmerksomheten.

Hud og alt annet kan få være som den var i DENNE videoen, og fungerer like fint til dagmakeup som til kveldsmakeup – koolio!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.