iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: HVERDAGS-GRUNGE? FUN!

Nå kommer grungen og tar oss folkens! Du har kanskje lagt merke til det i butikkene?

Ruter titter frem mellom sleeke blazere, midiskjørt og oversized-jakker. Vi snakker rødt, og helst sennepsgult hvis du er riktig så vågal.

Grunge er gøy – rett og slett! (ja, det er favoritt bekreftelsesordet mitt…)

IMG_20130917_215822

 

Om du vil glamme grungen opp, gå all in eller tone looken ned til hverdags spiller ingen rolle – kool blir du uansett…(haha – herregud så seriøst motejournalistskrevet av meg).

I dag rocka jeg den hverdagslige varianten – geesuz så comfy! Bleached-burgunder jeans fra Lindex Generous, Singlet fra Gina Tricot, herreskjorte fra Zara (gammel), veske fra Mi SA KO.

Men jeg glemte jo helt Beanie!! Man kan ikke kjøre grungestilen uten hodeplagg…rimelig sikker på at det ble skrevet en lov om det ano 1991…

Heldigvis hadde Zara-butikken venninna mi brukte tiiimesvis i, en perfekt beanie så jeg kunne ta enda en selfie (måte på selvopptatthet ass…)

beanie lue

 

Stort sett passer ingenting fra Zara meg – i tillegg så presterer de jo å ha flere plagg (jakker spesielt) i kun str S og M  – what? Crazy-discirminationess MUCH!

IMG_20130917_154821

Men salsadansende Nalini har kanskje den perfekt kroppen for det spanske merket, så jeg fikk leke stylist…eller, jobbe som normalt uten å få betalt egentlig…og velge ut hva jeg ville kledd henne i…ahh….RØD OVERSIZED JAKKE HashtagDenfølelsen..

 

IMG_20130917_160110

 

Sammen med platå, boyfriend jeans og polkadottbluse...WHATS NOT TO LOVE?

Hun endte opp med blusen, lysta etter jakka, vrei seg i smerte av skoa og gikk tilbake på kvelden for en mørkere jeans…not too bad 🙂

Jeg drakk fire kopper kaffe, kjederøyka og klagde over alt for blide turister – akkurat som en grunger seg hør og bør (nei da…jo da).

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Marion

  september 18, 2013 at 19:34

  Endelig mer dagens outfit! Pøs på med mer, det er så bra 🙂 Å jeg gleder meg syyyykt mye til make-up video med Marilyn Monroe make up!!!! HURRRAAA for Tove Eggen 🙂

  • Tove Eggen

   september 19, 2013 at 09:11

   Haha…ja, nå som sola har roa seg ned litt har jeg kommet tilbake i «faktiskbrukeklær»-mooden 😉 More to come! Takker og bukker, Marion 🙂

 2. Maria Terzan

  september 18, 2013 at 21:49

  Yes det var på tide med ny 😀 Ha ha, ler like mye som jeg digger å se nye stiler og klær! Keep it up! 😀

  • Tove Eggen

   september 19, 2013 at 09:11

   Haha, så bra…jeg tenker ofte «Gir dette mening for andre enn meg?» – men hvis du ler så kaller jeg det SUKSESS! 😉

 3. Maria Terzan

  september 19, 2013 at 18:26

  Ikke bare ler, men inspirert også! Kjørte grunge i dag 😀

 4. Pingback: Trenger vi alle å være 90s babes? Nei, heldigvis ikke! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.