iknowthatmagazine.com

PØH – VI KJØRER EGEN UKE MED MOTE VI!

Her kan dere se en typisk uke med fashion for meg. Vel, som noen av dere kanskje har lagt merke til, er det 6 dager i den foregående uken.

Det er ikke fordi jeg var borte den dagen de snakket om slikt på skolen, men rett og slett fordi lørdagen bestod av å vase rundt i joggingser (for det gjør jeg altså en gang iblant når jeg ikke skal noe sted, helt sant) og med en løpetur i solen så svetten sprutet. Og jeg tenkte at jeg skulle la dere slippe å se mitt blanksvette ansikt som var like rosa som den slitte treningsbuksa – og jeg gjør dere en tjeneste, altså!

mote i hverdagen
Mandager på jobb er det ofte møter, og da har jeg mulighet til å ta på meg helene eller et skjørt, for det er deilig å pynte seg litt. Også hjelper det på Monday Morning Blues…ihvertfall for meg:-)

Tirsdag skulle jeg ha aktivitet med barn, og da var det på med sneakers. Bare å ta av dressjakken så er jeg klar. Når du tar på dressjakka, ser du plutselig mer presentabel ut igjen.

mote i hverdagen

Aktivitet igjen på onsdag, så jeans og en løstsittende tunika var løsningen. Pynter det litt opp med hvite sandaler med stener og et hvitt, flagrende skjerf…trenger ikke mer 🙂

Fredag var det litt jobb på kontoret, og deretter en pressevisning på KappAhl i Oslo. Følte meg veldig fin i en gulljakke fra Michael kors og noen glitrende boots. Passe fredagsfin uten å ta helt av.

På søndag var jeg innom min søster for litt bursdagskake, for hun hadde hatt bursdag. Jeg prøver å bruke skjørt og bare ben så mye at krampa nesten tar meg, før det blir for kaldt (for egentlig hater jeg strømpebukser, men de er jo et must). Nå som dyreprint er helt inn, går det an å blande mer enn ett også, som her: ett på skjørtet og ett på skoene. En enkel sort bluse gjør antrekket litt «ryddigere».

Siden jeg har lagt min elsk på dyreprint-skjørtet, fant jeg ut at jeg ville ha det på meg på mandag på kontoret også, og med boots og en strikket genser ble den mer office-kul.

Hvor ble det av torsdagen, da? Åja, da var vel fotografen min borte, da 😉

HVORDAN SER MOTE-UKA DERES UT?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

5 Comments

 1. Lin

  september 12, 2013 at 16:35

  utrolig mye kult,eg e helt blåst,eg aner nesten ikkje ka som passer sammen men kler meg etter min figur og halve garderoben er jobb klær -sort og kvitt. Vi jobber i første etg med 2 inngagsdører så på høst til sommer fryser vi,ikkje lett å være lekker da 🙂

 2. Sonja Durand

  september 12, 2013 at 17:37

  Å kle seg til figuren er jo det viktigste for stil…og det er ikke lett å kle seg komfortabelt i det landet her, alltid altså. Føler meg ikke så stilig om vinterenm pakket inn i store mengder klær:-)

 3. Maria Terzan

  september 12, 2013 at 18:29

  Flink du er 🙂 Likte veldig godt antrekka med jeans… he he Min uke; jeans x4, kjole/shorts hvis jeg begynner sent og det er varmt. Lave tøysko, singlet, cardigan…har visst glidd inn i en kjedelig rutine…Eller her om dagen brukte jeg den blomstrete bombern min, og når det var møte hadde jeg peplum topp og jeans (jaadda) og fine ballerina. Så i dag var det tilbake til jeans og genser… I fjor la jeg min elsk på noen gensere jeg kjøpte på bikbok og gina i ull(eller lignende) med trange armer i imitert skinn…de har jeg tatt fram nå 🙂 Funker fint i høst, bare ikke i dag klokka 14.30…siste time spansk og 25 grader i klasserommet…tror jeg må vente litt mer med de.

  • Sonja Durand

   september 12, 2013 at 19:55

   Likte godt bomberen altså, den kan virkelig freshe opp jeans! Og faux leather gensere, kult, gleder meg til noen bilder av de?:-)

 4. Maria Terzan

  september 13, 2013 at 14:52

  Gjerne, når det blir litt kaldere dog… 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.