iknowthatmagazine.com

PERFEKTE LEPPER SOM HOLDER HELE KVELDEN

Wow – denne sminkeserien dro seg ut, men håper dere har likt den? Jeg setter i gang med «vanlige» videoer nå så ROP for all del ut om HVA dere har lyst til å se??

Dette skulle være siste video, men – som dere ser på slutten av denne videoen så kommer det en bonusvideo hvor jeg endrer på øyesminken og bruker gull og blå til en party-look som er så forbanna enkel og fin. We like that around here 🙂

Og, som i de første videoene i denne sminkeserien så er all sminke fra bare ett sminkemerke så dere kan se at man kan bruke bare ett 🙂

SNURR FILM!

 

 

STEG FOR STEG

Prepp leppene med sammen foundation, BB cream eller concealer – alt etter som hva du har, for å ta bort litt av din egen leppefarge og for å gi leppestiften noe å feste seg bedre til. Avslutt med et tynt lag med gjennomsiktig pudder.

Bruk en flat kost, gjerne en skråkost slik at du kommer fint inn i munnviken. Man kan legge leppestiften rett på så klart, men fargen blir jevnere og produktet sitter lengre når man påfører med kost – true story!

Jobb kosten frem og tilbake, som jeg viser i videoen, og ikke bruk masse produkt med en gang. Legg litt og litt, altså flere lag – så sitter produktet mye bedre. Bruk de tynne kantene på kosten til å tegne opp symmetriske lepper. Du kan gjerne bruke lipliner hvis du har det! Men, har du ingen som matcher så er dette beste måten å gjøre det på.

Putt en finger inn i munnen, klem til med leppene og dra fingeren ut. Leppestiften som nå er på fingeren ville vært på tennene dine senere 😉

Avslutt med et tynt lag med gjennomsiktig pudder – and that’s it! 

SHOPPINGGUIDE (Trykk på adlinks for mer info)

Sminkevideo del I: Perfekt hud kan du se HER, Del II: Bronzer, highlight og kremrouge kan du se HER, og Del III: øyemsinken kan du se HER!

FOR FLERE SMINKEVIDEOR FINNER DU ALLE HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Sonja Durand

  september 12, 2013 at 09:19

  Dette bør jeg gjøre, er elendig på å preppe leppene mine.,,men en dag, en dag:-)

  • Tove Eggen

   september 12, 2013 at 20:07

   haha…la den dagen bli denne helgen! 😉

 2. Pingback: GULL & BLÅ PARTY SMINKE! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.