iknowthatmagazine.com

VI TESTER: COLOR RICHE LE SMOKYE EYE PENCIL FRA L’ORÉAL PARIS

Hei du – hvor mange kajaler har du liggende et eller annet sted i huset, vesker, i skuffer og nedstøvet av pudder i gamle toalettmapper akkurat nå?

Riktig ja, var det jeg tenkte…

Haha – am I right? Kajal er kanskje det jeg har aller mest av i ymse «sminkesamlinger» her og der. Jeg vet ikke helt hvorfor, jeg bruker jo virkelig nesten kun sort og en gang i blandt brun. Men de er så lette å kjøpe, så innbydende med forskjellige farger. Ahhh…pur kjøpeglede rett og slett.

Men kajaler er faktisk et stort must, og de i andre farger en brunt og sort kan enkelt endre på makeup-en fra hverdagslig (evt. traurig) til spennende og innbydende uten å bli too much.

Derfor bruker jeg de spesielt mye på fotoshoot og i videoer og jaggu skal jeg bli flinkere til å bruke de i hverdagen også.

Anyways.

 COLOR RICHE LE SMOKYE EYE PENCIL FRA L’ORÉAL PARIS

Color Riche LeSmoky Eye Pencil review (1024x287)

Pris: kr 99

 Hva produsenten sier: For deg som leter etter den ultimate kajalen for å få til en Smoky-eye look. Bruk kajalen for å påføre en linje langs øyevippene og dus deretter ut med svampeapplikatoren for å få en sotet effekt.

• Gir mye farge
• Med svampeapplikator
• Color Riche Le Smoky er en renovasjon av Eye Designer
Hva jeg synes: For at en kajal skal være god i mine øyne (som er ment til å være av type kohl – dvs myk nok til å sotes ut) er at den glir jevnt på, med dekkende/hel farge og ikke fester seg som små klumper i øyevippene. Denne gjør to av disse tre. Den glir lett, er sterk i fargen – men klumper seg litt i øyevippene ved påføring. For å være fair, så gjør også storfavoritten Smolder fra MAC dette og de er begge lette å duse ut, slik at klumpene forsvinner. Det ville bare vært enda bedre hvis de ikke klumpet seg is all I’m saying 😉 Fargene blir også intense på våtkanten, til å ikke være sorte.
Holdbarhet: Særdeles god holdbarhet til å være en kohl kajal som ofte kan forsvinne raskt på grunn av sin mer flytende formula. Spesielt med et lite lag gjennomsiktig pudder sitter denne som låst (med mindre man renner fra øyne – da sitter svært lite dessverre). Har du hudtype med lite olje, så må nok en øyesminkefjerner som er oljebasert til for å vaske disse vekk.
Farger: Antique Green og Brown Fusion.
Kjøp den hvis: Du har lyst til å jukse deg til en dus smoky eyes uten å bruke øyeskygge – legg rikelig med kajal rundt hele øyet og på våtkanten, og dus ut med svampaplikatoren (som faktisk er ganske god) og fade kajalen ut helt opp til global (men ikke høyere). La kajalen være sterk (uduset) helt langs vippekanten.  Avslutt med gjennomsiktig pudder for å holde alt på plass.
Styr unna hvis: Du aldri egentlig kommer til å bruke noen annen sminke enn litt maskara og rouge (duh) eller ikke har tenkt til å bruke tid på å duse. De må duses – som alle kohl kajaler må. Og hvis du hater kohl kajaler som klumper seg litt i øyevippene ved påføring.

Color Riche LeSmoky Eye Pencil sample (1024x952)

Antique Green til venstre, Brown Fusion til høyre etter direkte påføring

Color Riche LeSmoky Eye Pencil swatch (914x1024)

Antique Green til venstre, Brown Fusion til høyre etter etter sota ut med svampaplikator

Color Riche LeSmoky Eye Pencil test (1024x512)

Antique Green under øyne og Brown Fusion over øyne før dusing

Color Riche LeSmoky Eye Pencil test utsmørt (1024x512)

Antique Green under øyne og Brown Fusion over øyne etter dusing (ikke ment som smoky eyes, kun tynn linje) og på våtkant.

SHOPPINGGUIDE (trykk på adlinks for mer info)

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Julie

  september 10, 2013 at 20:50

  Har faktisk ingen (!) haha 🙂 Men denne så veldig fin ut!

 2. Anine

  september 11, 2013 at 10:18

  Den så kjempefin ut! Bruker kohl kajaler svært sjeldent, men mulig jeg kanskje kjøper meg en slik 🙂

  • Tove Eggen

   september 11, 2013 at 21:08

   De er jo helt geniale til alskens egentlig, spesielt til smoky eyes – både sort for klassisk og fargede for litt moro 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.