iknowthatmagazine.com

Fifty Shades på KappAhl – oh, come on, stop those dirty thoughts now!

Kappahl har holdt kortene tett til brystet før de skal lansere sin nye topp-hemmelog kolleksjon basert på bøkene Fifty Shades of Grey (åjadda, men ikke la fantasien løpe heeelt løpsk nå da 😉 )

Den er faktisk så hemmelig at vi ikke kan røpe hva slags klær det er engang – men tro oss; gled dere!

image

Ingenting skal røpes før den 1.november, men jeg har vært så heldig å få tyvtitte på kolleksjonen. Jeg kan si så mye at forfatteren selv har jobbet tett med Kappahl når de har laget kolleksjonen, så den er i hennes ånd, og igjen – gled dere!!! Selvfølgelig skal vi være først ute med bilder den 1.november!

image[13]

Når det er sagt, skal vi heller ikke kimse av Kappahls vanlige høstkolleksjon. Jeg kan faktisk si at det jammen var mye lekkert der altså!

Det er ikke bare i bøkene det er mange shades: i høstkolleksjonen er det mye sort, gull, paljetter, fine florlette skjerf mønstret med lekre mønstre som kan kle opp hverdagsantrekket, dressbukser med fint fall og det lille ekstra med en stripe med gull langs siden, drakter, lange cardigans med doble knapper som gir et hint av uniformsstilen som er inn i høst, uten at du må ta den helt ut.

image[8]

Dekorative vesker med kjetting i gull eller sort var det flere av.

image[1]

Du er klar for fest i en av disse fine kjolene, den til venstre i tykt bouclestoff med et klassisk cut, den til høyre kan du glitre i, med gullpaljetter over det hele.

bilde
Suits er stort i år, enten det er drakt med skjørt eller bukse. Finn jakke og bukse i samme farge, eller som nydelige Annelie, motepresse-ansvarlig hos Kappahl, viser frem her, i sort og hvitt – en kombinasjon som aldri blir feil. Det viktigste er at du finner et snitt som passer deg for en flatterende figur.

image[3]

Hvis du ikke føler deg vel i kjole, blir du en KILLER på høsten og vinterens festligheter med en drakt.

Måtte også prøve en skinnende drakt, jeg som elsker skjørtedrakter. Prøvde så godt jeg kunne, men jeg fikk ikke inn min African Butt (som en svensk drosjesjåfør en gang kalte den, he he, men har skjønt i ettertid at det er et kompliment 😉 ) i den størrelsen som var tilgjengelig, men den kommer heldigvis i mange størrelser i butikken snart!

Den er kjempefin, synes nå jeg, og her slang jeg på meg overdelen også:

image[5]

Ikke glem å ta med mønstrene inn i høsten, da! Det fine denne høsten, er at blomster, dyreprint, barokkmønster, rødt, rosa, blått og andre klare farger frisker opp det som noen ganger kan oppfattes som en grå høst.

image[6] image[7]

Vi liker smykker som kan brukes til alt: som belte, armbånd, you name it! Som her, satt på denne flotte kjolen i bouclestoff -igjen!

image[9]

De tyngre stoffene kommer så klart inn om høsten. Det fine med disse, er at de sitter godt på, skjuler bulker og slikt vi ikke er så keeene på å vise frem, og holder formen gang etter gang, så det blir ofte kjoler man kan elske i laaang tid.

image[11]

Fine detaljer på tilbehør og klær!

image[15]

Kappahl har jo også  XLNT-kolleskjonen sin med størrelser fra 44-56:

image[16] image[14]

Ok, så var ikke veggkontaktene til KappAhl det fineste de hadde å vise frem, men en stakkars amatørfotograf  som meg selv kan ikke huske på alt! You get my drift?

Mange spennende detaljer å pynte seg med i høst. Hva liker du? Barokk? Blomster? Kjoler? Drakter? Gull? Sort? Eller et mylder av alt?

 

Les mer fra Sonja HER og sjekk bloggen hennes HER!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

10 Comments

 1. Tove Eggen

  september 10, 2013 at 19:02

  ALL IN! – føltes som en passende kommentar her 😉

 2. heidipeidi

  september 10, 2013 at 19:16

  Å… Det belte-smykket-alt-mulig må jeg få fingrene på… 🙂

  • Sonja Durand

   september 10, 2013 at 19:45

   Ja, er det ikke kult? Og veskene….skikkelig fine altså…og kjedene..ja, som du sier, alt mye, mye fint her altså!!

 3. Julie

  september 10, 2013 at 20:55

  Kjolen med bouclestoff! Den var lekker

  • Sonja Durand

   september 11, 2013 at 07:52

   Ja, ikke sant! Jeg elsker boucle, og elsker kjoler, så det er en perfect match!

 4. Pingback: Fifty Shades of Grey at Kappahl | sonjadurand

 5. Pingback: PØH – VI KJØRER EGEN UKE MED MOTE VI! - iknowthatmagazine.com

 6. Pingback: GET READY – 50 SHADES OF SEXY! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.