iknowthatmagazine.com

VI TESTET HUD-SCANNING FOR PERFEKT FOUNDATION

No7 har scannet huden på omtrent tusen kvinner, verden over. Hvorfor? For å bruke det i sin nye produktlansering No7 Match Made.

På alle Boots Apotek kan du få scannet huden slik at du finner fargen som passer for deg. Uff, høres skummelt og tidkrevende ut, men slik er det altså ikke.

DSC_8392

Jeg har selv testet ut dette nye fenomenet, og man får verken merker eller smerte. Det er en liten, hvit indikator med skjerm – som forteller deg hvilken av de sytten fargekodene din hud matcher. Dette ved hjelp av lysteknologi (igjen, IKKE skummelt – tro meg, jeg var litt skremt og skeptisk i starten.)

No7 har laget fire forskjellige typer av denne foundationen, hvorav det er 17 forskjellige nyanser. Det er Stay Perfect (som jeg passet til), Beautifully Matte, Protect & Perfect og Lift & Luminate. Så det skal være noe for alles hudtyper også!

DSC_8437

Det er flere faktorer som skal til for at en foundation skal passe til deg. Først og fremst fargen, men også holdbarhet, om den blender inn i huden og ikke blir ”cakey” og om den gir urenheter og tetter porene.

Personlig, så er jeg ikke så glad i flytende foundation – men dette er en smakssak. Produktet blendes godt inn i huden, og blir ikke liggende ovenpå som et lag. Den sitter helt greit lenge på, ikke noe wow og ikke noe ekstremt dårlig. Jeg sliter veldig med at jeg kan få problemhud fort, på grunn av sminke – og denne gjorde ingen skade. Heldigvis!

Men så da…. Fungerer egentlig scanningen?

DSC_8396

Både ja og nei, i mitt tilfelle. Jeg ble scannet inn som ”Soft Rose” og dette ble for rosa for min hud. Jeg fikk skikkelig rødmende kinn, (noen kan jo finne dette positivt) men jeg ble ikke så fornøyd med det. Annet enn fargen, så likte jeg den veldig godt. Den passet perfekt til min hudtype, holdt lenge nok til at jeg er fornøyd og ingen kviser og urenheter dukket opp underveis.

Skal vi være så breiale å kaste terningen?

OK!

Terningkast: 4

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

6 Comments

 1. Lin

  september 9, 2013 at 13:28

  Høres snedig ut,men bør jo kunne finne rett farge også da, ikkje bare type 🙂

  nr 7 er et relativt bra merke så du skulle i utgangspunktet ikkje få utbrudd. Får du ofte utbrudd som du sier burde du finne ut hva du reagerer på og unngå makeup med dette i.

  Leser du innholdslisten vil du se hva som er gjengangere på produkter du ikkje tåler så godt 🙂

  Kanskje eg skal teste ut en sånn scanning ?

 2. Lin

  september 9, 2013 at 13:29

  kostet det noe forresten?

  • Julie

   september 9, 2013 at 13:38

   Nei, det koster ingenting å scanne 🙂

 3. Maria Terzan

  september 9, 2013 at 16:52

  Kanskje noe for meg. Jeg blir alltid anbefalt mørkere foundation pga at jeg ikke er opprinnelig norsk. Så kommer jeg hjem og ser den er altfor mørk. Hadde vært spennende å prøve 🙂

  • Julie

   september 9, 2013 at 16:58

   Ja, det er definitivt verdt et forsøk! 🙂

 4. Lin

  september 9, 2013 at 17:28

  Maria test alltid foundation på kjevebenet og gjerne 3 farger samtidig,da ser du hvilken du skal ha og slipper komme hjem med feil farge. Og vi med fetere hud får ofte feil farge på foundation pga av at den oksiderer. Husk primer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.