iknowthatmagazine.com

SENSOMMER-SMINKE MED EYELINER, KREMSKYGGE OG JUMBO-BLYANT!

Da har vi kommet til øyne og bryn på denne sminkeserien som jeg glatt har skifta navn på til sensommer, siden jeg har vært så treig på å redigere OG jeg glemmer at det kanskje fortsatt er full sommer her i Barcelona…not so much i Norge, eller? (håper jeg tar feil!)

Jeg kan også avsløre allerede nå at denne sminkelooken får en total forandring i videoen etter neste – så da får dere se hvordan man lett gjør om denne forholdsvis milde looken til full partylook! MORO! (mulig det bare er jeg som synes det altså…haha)

SNURR FILM!

 

STEG FOR STEG

Kremskygge er toppen, men de må ofte jobbes godt inn i huden og med lag-på-lag teknikk for at de skal bli jevne og sitte lengst mulig. Jobb enten ut med en finger, eller helst med en dome-formet og semihard kost. Jobb den opp mot globalen, og en liten katteøyeform i ytterkant ved å legge en trekant fra nedre vippekant og opp til ytterkant av global. Legg også lett under øyet. TIPS! Hvis du sliter med at kremøyeskygger ikke sitter, så forseigle de inne med et gjennomsiktig pudder. 

Legg så en tynn, tynn flytende eyeliner. Jeg digger å bruke felt tip eyelinere som er tynne og fine, og ikke sklir så lett ut. Legg til cirka midten av øyelokket, og «gjem den» ned som jeg viser i videoen. Hvor lang flikk i ytterkant du vil ha er opp til deg, men følg linjen til nedre vippekant for å få riktig vinkel.

Bryna fyller jeg lett inn med skygge, og gjør de litt fluffy så de får mer fylde.

Man kan fint gå videre på maskara nå, men for litt mer liv og fargespill, legger jeg en jumpo-blyant i violett langs nedre vippekant og duser linjen ut.

Så er det bare på med maskara, og looken er klar. 

Shoppingguide (trykk på adlinks for mer info)

Se video nr. 1 om hud HER og video nr. 2 om rouge, higlight og bronzer HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. Lin

  september 6, 2013 at 13:22

  Veldig fin look,helt naturlig og blir spennende nå og se hvordan du skal gjøre denne mer dramatisk 🙂

 2. Julie

  september 6, 2013 at 18:59

  Innmari fint!

 3. Pingback: GULL & BLÅ PARTY SMINKE! - iknowthatmagazine.com

 4. Pingback: PERFEKTE LEPPER SOM HOLDER HELE KVELDEN - iknowthatmagazine.com

 5. Pingback: SMINKE HAUL – NYTT PÅ HYLLA TIL TESTING! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.