iknowthatmagazine.com

REISEGUIDEN DU FAKTISK FÅR BRUK FOR: LONDON EDITION

Jeg har lest mange shoppingguider gjennom åra.

De er så fine, store moteord og fantastiske bilder. Men har jeg egentlig gått og besøkt en av disse butikkene? Nei, det tror jeg faktisk ikke fordi

a) Jeg er ikke latterlig rik (eller semi-rik for den saks skyld…)

b) Jeg er ikke designer str 34/36

c) Jeg må innrømme at jeg noen ganger har tenkt at «jeg er vel ikke kul nok for den butikken – hva skulle jeg hatt på meg for å besøke den?»

– I know, pathetic….haha… Jeg mener ikke at ingen har godt av sånne guider, men de er ikke meg – og hvor det finnes én, finnes det alltid flere. Så denne shoppingguiden – den er for alle OSS!

(you know who you are)

decorative-antiques

Ok, where to begin!

Jeg har jo bodd ett år i London, men det får vi ta i en annen guide hvis noen lurer på hvordan det er å bo der…

Uansett; å være der på lang-weekend for shopping ble mitt favoritt-fordriv i alderen 20-25.

Hvorfor?

Fordi lykkerusen man får av å prøve på plagg etter plagg og nesten ALT passer er helt vill! (Dere som forstår det forstår det ).

Jeg kan gå inn i en poetisk analyse om shopping i London, men jeg er alt for glad i å prate og har en hårstylingvideo å redigere hvor jeg virkelig rabla i vei (60 minutter ned til 15?hjælp!) Så vi går rett på sak! (sa hun etter å ha skrevet to paragrafer allerede…ha!)

 

VINTAGE

BRICK LANE (Shoreditch) er definitivt best for vintage, og de har veldig godt størrelseutvalg også! Skal du til London, så MÅ du oppleve Brick Lane, og når du har trålet deg helt til toppen kan du slå deg ned med en nydelig Pims på hjørnebaren på venstre side 🙂 Dette er butikker som jeg elsker og har handlet i masse, så de har absolutt alle typer størrelser der.

(I tilleg er barbeque og pizza ved Bricklane/Woodseer Street et must! Mathall på søndager også!)

 BUTIKKENE (trykk for kart)

BEYOND RETRO

ABSOLUTE VINTAGE

VINTAGE BASEMENT

ROKIT

THE SUNDAY UP MARKET

 

HIGHSTREET (billigklær)

 113

London er virkelig et mekka for highstreet-merker, og selv om det kan være litt av et kaos, så er Oxford Circus det beste stedet å handle de på!  I tillegg er dekorasjonen fantastisk (spesielt i jula). Alle merkene handlet jeg hos kanskje ukentlig, for de har størrelser for store og små i alle kolleksjonene og ikke bare i spesifikke big & beautiful driiit…

Begynn ved Hyde park/Marble Arch og jobb deg ned til Tottenham Court Road, men du kan trenge en dag eller to til dette! Alle som har reist med meg på weekend til London vet at jeg blir stuck hele helga nettopp her – ha!

 

Butikkene i rekkefølge fra Marble Arch og oppover: 

PRIMARK – det er et helvete, men som oftest verdt det!

DOROTHY PERKINS (BOND STREET STATION) virkelig mekka for oss over str. 42!

NEXT

TOPSHOP

MISS SELFRIDGES (ikke det store senteret, men butikken ved siden av TopShop

RIVER ISLAND

BERSHKA

ALL SAINTS

URBAN OUTFITTERS

 

SHOPPING GATER

 

 

Flere gater har skatter som man gjerne kan gå seg vill i, disse er mine favoritter:

6ac5b__carnaby-street-610

Sentrum:

BOND STREET/ S MOLTON STREET

GREAT MARLBOROUGH STREET

OLD BOND STREET

LISLE STREET – China Town

CARNABY STREET

 

West:

PORTOBELLO ROAD

portobello-road

Og sist, men absolutt ikke minst! For alle makeup-lovers så MÅ dere på MAC PRO STORE! Se for deg MAC, butikk, med enda flere MAC produkter lagd for makeupartister!! Den ligger litt gjemt bak i Carnaby Street HER.

mac pro store i london

Jeg kunne selvfølgelig skrevet i dagesvis, men dette er mine absolutt topp shoppingdestinasjoner i London.

Maten er god nesten overalt, spesielt i disse gatene og ved disse butikkene så det skal ikke stå på det nei!

Så håper jeg bare dere koser dere MAX på Londontur, dere som skal det snart og PLIIIS ta bilder til instagram og tagg meg @iknowthatmagazine så jeg kan se på med avsky glede! 🙂

Søk etter hoteller i London HER(adlink)

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

18 Comments

 1. heidipeidivm

  september 4, 2013 at 06:40

  Åååå… Fikk ikke mindre lyst å dra til London nå… Kjenner at jeg snart trenger dra dit alene(les: uten barn). Jeg, meg og full konto. Sukk. 🙂

  • Tove Eggen

   september 4, 2013 at 08:21

   Haha…ja, er det en by man reise alene til så er det denne faktisk! Men en full lommebok er bra 😉

 2. Sonja Durand

  september 4, 2013 at 11:56

  Du fristerinne:-) Får veldig lyst til å dra ja…

  • Tove Eggen

   september 4, 2013 at 13:29

   Altså, det blir ikke bedre enn shopping i London…virkelig…

 3. Maria Terzan

  september 4, 2013 at 13:27

  Må si meg enig med de over…var der i sommer med to menn og en furten 12 åring…og så var jeg ikke på Primark…hm…ville «skåne» de for det…fysj…aldri mer…nå har jeg sååå lyst til å dra igjen, bare på shopping! 🙂 Kjempemorsom artikkel, satt og lo litt for meg selv når du skrev at du allerede hadde skrevet to paragrafer, ha ha…kjenner meg selv igjen…

  • Tove Eggen

   september 4, 2013 at 13:28

   Haha…jeg sier det bare som det er (begjær er et besvæ…sorry, måtte bare!) Komme seg til London si! Drit i alt som heter tursime, og KUN shoppe og spise – best time ever!

 4. Lin

  september 4, 2013 at 13:47

  hehe Im a biatch for eg skal nemlig til London KUN for å shoppe i November -tur er booket og bestilt 🙂
  ja også besøke min litt semifamøse søster da :)dvs hun blir det nå -headhunted for å jobbe med Ridley Scott ( oh my gawd kor kvalm eg hørtes ut nå,men eg e så stolt over henne og har ikkje hatt muligheten å slenge dette inn i et innlegg om hud eller hår lizzom)

  haha bear with me plz
  Anyhuh da skal eg tenke på dere alle and wish you where there with me SHOPPING OG CHAMPAGNE

  • Tove Eggen

   september 4, 2013 at 15:38

   Yes! Dra, shopp og nyt – det er så lov! Og WOW, så spennende – dette vil vi høre/lese mer om!

   • Lin

    september 4, 2013 at 22:11

    Thank you Tove,kan event ikkje si noe mer før hun har lov å dele mer.

    Ellers kan eg bare si at mamma tok meg med til London -Oxford og Carnaby Street da eg var 14 og eg ble forelsket. Så London er min evige kjærlighet og den eg aldri går lei.
    Vi spratt over der på sånne uspesifiserte shoppingsturer til en slikk og ingnting. haha noen av de hotellene vi har bodd på!
    Nå er det desverre mot min vilje blitt 3-4 år siden sist og eg drar dit ca 1-2 ganger pr år så its long overdue!

    • Tove Eggen

     september 8, 2013 at 19:39

     Venter i spenningen på nyehetene! 😉 London burde være et must 2 ganger i året minst..alt for lenge siden selv kjenner jeg! Kanskje vi burde legge IKTM-julebord til London? hohoho

 5. irina

  september 4, 2013 at 14:25

  Har vært en gang i London, men vil tilbake. primark var så kult!! Skal ta vare på denne artikkelen til neste gang. bra skrevt og morsomt 🙂

  MVH irina

  • Tove Eggen

   september 8, 2013 at 19:40

   Ja, Primark er ville greier! Er heldig og har en 500 meter unna her i Barcelona…billig, men blir fort dyrt da! haha

   • Maria Terzan

    september 8, 2013 at 22:46

    Tove: Billig, men blir fort dyrt da…ha ha gullkorn! 🙂 Så bra sagt!

 6. Anne M

  september 8, 2013 at 07:24

  Hei! Har akkurat kommet hjem etter 3 dager med shopping i den fantastiske byen. Jeg elsker London!
  Det er ikke vits å si man skal «være turist» og få med seg andre ting, for all tid går til shopping.

  Planlegger allerede en ny tur. Lommeboka må bare få hvile litt, og så må den ha litt påfyll….

  • Tove Eggen

   september 8, 2013 at 19:40

   Ah maaaan – sjaluuu!! Fortell, hva ble det?? Bilder på instagram gjør meg glad 🙂 @iknowthatmagazine

 7. Anne M

  september 9, 2013 at 19:25

  Det ble alt for mye, klarte ikke stoppe… 3 par sko, vinterjakke, bukser, kjoler, skjørt, topper, gensere. You name it…. Det jeg digger er at man finner alle str av alle klærne i de fleste butikkene. Så det gjorde at jeg kom hjem med ting jeg aldri ville ha prøvd her hjemme. I løøøøv London!!!

 8. Annelen Kvam

  september 29, 2013 at 16:58

  Jeg drar i natt! Gleder meg villt! Har lagt meg allerede, haha. Shopping blir gøy. Vi har bestemt oss for å kose oss med det vi får opplevd fremfor og surre rundt for å se alt. Vi skal bo i camden så jeg er spent på hvordan/om vi finner frem:)

  • Tove Eggen

   september 30, 2013 at 09:54

   Åh, sjalu!! Camden er jo fantastsik – håper dere får med dere en spontankonsert på Cambden Roundhouse, og går dere lykkelig vil på markedet. Ganske enkelt med metro og busser derifra, så det går nok heeelt fint 🙂 Tell me everything!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.