iknowthatmagazine.com

VI TESTER: BLEMISH CONTROL PRIMER FRA SMASHBOX

Primere er en morsom greie. Ikke fordi vi ofte klør oss i hodet og tenker:

 «Trenger jeg dette, HVA ER DETTE??» 

Men fordi den perfekte primeren faktisk kan revolusjonere hvordan foundation ser ut!

En primer skal i teorien jevne ut hudteskturen, slik at foundation legger seg penere og sørge for at den sitter hele dagen. Ikke alle trenger en primer, men det er definitivt lurt når man sliter med hold eller bare er ute etter en skikkelig flawless look.

I dag har jeg testet en som går ett steg videre, og beskytter huden mot poretettende foundations samtidig som den pleier huden. Jeg er stor fan av Photo Finish primerene til Smashbox, så forventeningene er høye – let’s see how it did:

 

PHOTO FINISH MORE THAN PRIMER BLEMISH CONTROL BY SMASHBOX

primer for fet akne hud

Pris: 280,-

Hva produsenten sier: Med 2% salicylic syre kombinerer primeren akne-bekjempende og olje-fri hydrering som gir den ultimate primer som perfekterer huden ved bruk, og gjør den renere over tid. Kliniske tester viser at kvinner hadde renere hud etter kun 2 uker med bruk. Fungerer til og med bra for sensitiv hud, og denne pustende primeren lager et usynelig lag under foundation  slik at du får en perfekt dekk uten å bekymre deg for utbrudd.

Hva jeg synes: At en primer kan gli så lett på OG være oljefri er fantastisk i seg selv. Den kan for noen føles litt tykk først, i og med at den ikke er helt gjennomsiktig – men den tørker veldig fint inn etter ett minutt. Huden føltes veldig beskyttet med foundation over, og jeg kunne ikke merke noen form for utbrudd eller slitase da jeg fjerna den ganske heavy sminken jeg brukte over til filming. Jeg har ikke fått testet den over lengre tid enda, så kommer med en edit når jeg har fått gjort det. Mulig at for de med veldig fet hud, så kan oppleves som for fuktig…? Så greit å teste den i butikken først. Prisene på Smashbox primere er generelt litt for høye, spør du meg, men spesielt innenfor hudprodukter som primer og foundation så leverer de veldig bra. Så det er vel bedre å bruke litt mer på noe som fungerer, enn litt mindre som skuffer?

Holdbarhet: Veldig god, som forventet i og med at den er laget til å holde.

Kjøp den hvis: Du lett får utbrudd ved bruk av sminke, har akne eller leter etter oljefri primer.

Styr unna hvis: Du har veldig fin hud som ikke trenger så mye sminke – da trenger man ikke primer, eller hvis du ikke liker at huden føles for fuktet/myk.

Ingredienser: Aqua, Squalane, Dimethicone, Glycerin, Silica, Salicylic Acid, Cetearyl, Alcohol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Honey Extract, Panthenol, Sarcosine, C13-14 Isoparaffin, Coco-Glucoside, Capryloyl Glycine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Laureth-7, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol <ILN39899>

NB! Ingredienser kan endre seg, så sjekk alltid produktembalasjen for oppdatert liste. 

 

primer for fet akne hud III

 

 

Sample lagt rett på huden

primer for fet akne hud IV

Rett etter sample er smurt ut

primer for fet akne hud V

Etter sample har tørket i ett minutt

primer for fet akne hud II

SJEKK UT FLERE TESTER HER!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

11 Comments

 1. Maria Terzan

  september 2, 2013 at 14:46

  Hei Tove, hva er forskjellen på denne og min nyeste favoritt POREFESSIONAL? 🙂

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:35

   Godt spørsmål! De kan nok ikke sammenlignes egentlig…Porefessional fra The Benefit et laget for å jevne ut porer der og da. Brukes gjerne kun der man har porer med en stipling kost. Mens Blemish Control er et pleiende produkt, både der og da og i lengden og beskytter kviser etc fra utrudd. Så man kunne også brukt begge. Blemish control først i hele ansiktet og så Porefessional der man har store porer. MEN – det kan også bli for mye av det gode, så test det ut litt og litt 😉

 2. Pingback: LOW FAT, HIGHT FAT? NEI, VI SNAKKER IKKE OM DIETT! - iknowthatmagazine.com

 3. Karin

  september 3, 2013 at 10:24

  Hei:) eg bruker primer frå bodyograhpy og bare minerals pudder foundation eller foundation frå glo minerals opp på. Eg får veldig lett kviser og ureinheter, kan det vera at primeren gjer at eg får kviser?

  • Tove Eggen

   september 3, 2013 at 10:36

   Prøv å bruke kun Bare Minerals et par dager – da skal du raskt se forskjell hvis det er primeren eller glo minerals som gir utbrudd, som kan stemme 🙂

   • Karin

    september 4, 2013 at 21:08

    Da skal eg prøva, har du ein primer å anbefale til kombinasjons hud?

    • Tove Eggen

     september 4, 2013 at 21:16

     Ja, eller – hva vil du at primeren skal gjøre? 🙂

     • Karin

      september 8, 2013 at 13:21

      Godt spørsmål hehe tenkte det var berre var ein type prime.. Kor mange typer er det å velge mellom då?

      • Karin

       september 8, 2013 at 17:00

       Ein som jevner ut hud tonen, jevner ut linjer og ikkje gje urenheter..

       • karin

        september 13, 2013 at 23:36

        ????

 4. Eline

  oktober 9, 2013 at 12:48

  Fins det et norskt nettshopping sted som selger smashbox?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.