iknowthatmagazine.com

DET BLIR IKKE MER FASHION EN STRIKKAGENSERE, VEL?

(Sorry for Bieber-hjertet; var bare en sånn greie jeg følte måtte testes…)

Nå må det bli litt vind og kaldt snart, så jeg får dratt på meg høstgarderoben!

Jeg blir aldri lei av høsten eller våren. Mange undervurderer disse to fantastiske årstidene. Sommer og vinter får all kred. Men akkurat som våren er fantastisk fordi vi kan kle av oss litt og ikke bare gjemme oss bort under mest mulig klær, så kommer høsten og lar oss leke litt med mote igjen etter en lang sommer i shorts og singlet.

Selv om jeg ikke skal gå inn på de tematiske trendene for sesongen (kommer i atikkel straks!), så er en av de største it-plaggene (tulleord, I know…men Anna Wintour bestemmer…) for høsten genseren!

Og hvis man ikke er like dreisen på strikkepinnene som tydeligvis halve Norge, og trykker ut en Skappelgenser annenhver uke, så kryr det av digge og koole gensere i butikkene akkurat nå!

Man kunne like gjerne sagt «Genser er det nye sorte» – and called it a day, men så gir det så lite mening og er nok en sånn tullefrase fra motemagasinverdenen. Så, jeg tok likegjerne bilder av meg selv i favorittgenserne mine denne sesongen – HA! (Anna gjør aaaldri sånt…). Rop for all del ut hvis dette opplevdes som overdrevent narsissistisk og uprofesjonelt på noen som helst måte 😉

 

Strikkagenser fra Lindex Generous kr 399 str. XL

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013

Genser med vinger (LOVE) fra KappAhl kr 299 str. L/XL

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013

Dette ser jeg mye på instagram, så det må jo bety at det er passe hippt OG happening….<3

høstens trender genser 2013

Heklagenser fra Lindex Generous kr 299 str. XXL

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013

Strikkagenser med utsmykning fra KappAhl xlnt kr 449 str L

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013

Grønn genser fra KappAhl kr 299 str. L/XL

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013

«Merci»-genser fra Lindex kr 249 Str. L

høstens trender genser 2013 høstens trender genser 2013    høstens trender genser 2013  høstens trender genser 2013

 

Denimshorts fra Lindex Generous, kr 299 str. 50

Husk at selv om høsten gensere så definitivt er oversized (alt for store…med andre ord), så skal de fortsatt være fitted. Så man ser de nydelige kurvene – være seg bysten, midjen, armene eller ryggen. The choice is yours. Selv merker jeg at for stramme armer kan få meg til å se større ut enn jeg egentlig er, så litt løse armer som svinger inn i midje og gjerne med v-hals er det perfekte for meg!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

12 Comments

 1. Anine

  august 30, 2013 at 20:51

  De var kjempefine på deg! Jeg elsker strikkagensere, så lenge de ikke klør (de av akryll og ull). Synes også det er så mange formløse strikkagensere for tiden! 🙁 ja, vet de er «in», men de passer ikke meg!!

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:20

   Ja, ikke sant? Er om å gjøre å finne de some både er oversized men med riktig plasserte sømmer så man får frem litt form også – eventuelt som blander inn litt viscose for å gi tyngde – da faller de bedre 🙂

 2. Mina

  august 31, 2013 at 22:07

  Også jeg som grua meg til høsten ! Men nå kan den bare komme 🙂 Takk!

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:19

   Åh, så bra! Helt enig – jeg har siste feriedag i dag og er egentlig klar for at høsten kan komme 🙂 Klemmer fra Tove

 3. Marion

  september 1, 2013 at 15:18

  Elsker høsten. Skarp frisk luft og nydelige farger i naturen. Og så er det så godt å pakke seg inn i fine strikkagensere. Den grønne du har på deg er kjempefin, må ha, bare må ha 🙂

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:18

   Heelt enig! Den grønne er faktisk enda finere enn bildet jeg klarte å ta viser – også har jeg den samme i vinrød/burgunder! Looove 🙂

 4. Annelen Kvam

  september 1, 2013 at 23:03

  Hei! Jeg skal til london nå iseptemberog trenger tips til butikker med plus size klær:) har funnet new look men er det fler. Du har jo bodd i london har du ikke? Klem fra Annelen

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 10:09

   Annelen…London er en drøm og du kommer til å gråte av lykke! Først og fremst er Dorothy Perkins…har ikke ord, så har du new look, next, primarl og miss selfridges – alle ligger blant annet i oxford street. I tillegg har du vintage shopping i Shorditch og brick lane, som man uansett må besøke (min bydel) ! Skal legge ut en oppdatert london-guide denne uka 🙂 Og så vil jeg ha FULL raport! PS: Str 16=44 18=46 20=48 22=50 etc. Dra på dorothy først hvor HELE kolleksjonen finnes i ALLE str – som seg hør og bør 🙂

 5. Beate

  september 2, 2013 at 16:11

  Kommentaren min har visst forsvunnet :/
  Digger høstmoten som er i butikkene nå. Har kjøpt mye fint, bla 3 ullgensere.
  Har også kjøpt boblevesten fra zizzi med pelskant (fake) på hetten.

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:29

   Ja, den så jeg – såå fin! Gleder meg skikkelig til å sette i gang med høstklærne for fullt her kjenner jeg 🙂

 6. Annelen

  september 3, 2013 at 22:35

  OOo, jeg gleder meg veldig!! Da skal jeg sjekke ut de stedene.
  Full rapport og bilder skal bli :D. Takk for fin guide! Håper jeg finner noen skatter, btw om jeg bestiller fra for eksempel asos, vil størrelsene der være stort sett det samme som her?? Klem.

  • Tove Eggen

   september 4, 2013 at 08:25

   Gleder meg til å se! Ja, størrrelsene er stort sett det samme (selv om det alltid finnes avvik når det kommer til klær). Men akkurat som i butikk så er det noen plagg jeg liker større og andre strammere, så greit å tenke på det også 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.