iknowthatmagazine.com

SJEKK TRENDENE FOR 2014 ALLEREDE!

«Orientalsk og classy hos Match til våren 2014»

Foto: Match/Ole Gunnar Henriksen Nordli

14. august viste Match frem hva vi kommer til å sikle på i butikkene til våren og sommeren 2014. Og da mener jeg S.I.K.L.E på!

Skinnkjoler, rosa dresser og tykke obibelter var noen av skattene modellene trippet nedover catwalken i.

Location var i vognhallen på Sagene, og alle gjestene var kledd i hvitt. Det var tykt med mennesker som tydelig var gira på å se hva Match hadde å by på til neste vår/sommer.

Kanskje fordi så mange vil prøve å holde på sommeren så lenge man kan (inkludert meg selv). OH BOY! Jeg gleder meg til våren! Den norske sommeren er nok over for denne gang, men jeg klarer nesten ikke vente med å ikle meg hvite, tighte silkebukser og bomberjakker med rosa fugler og blomster.

Så om du var en av de som slang deg på bomberjakke-trenden denne sesongen, så kan du med hell beholde den til fuglene begynner å kvitre neste vårsesong.

Kolleksjonen var tydelig inspirert av Asia-regionen med orientalske blomster og papegøyer, alt i en miks av preppy shortser og jakker. Fargeskalaen gikk fra hvitt, kongeblått, fuchsia, noe sort og oransje. Og jeg hadde aldri trodd jeg skulle se det på catwalken, men om noen husker slike ”kinakjoler” man brukte på 90-/tidlig 2000-tallet? Jepp,mønsterene fra disse vandret ned catwalken på synåltynne hæler.

En noe nedtonet variant var det, så klart. Vi så sorte og hvite topper og bukser med sterke assossiasjoner til nettopp dette mønsteret, brodert på luksuriøst silkestoff. WE LIKE!

«Vi tar silkeveien til Kina og lar sos forføre av dets mystikk og rike skjønnhet. Vi ser for oss skuespillerinnen Gong Li i filmen ”Shanghai Triad” og supermodell Linda Evangelista i hennes storhetstid. I filmen ser man de sterke kontrastene som jeg ønsket å formidle i kolleksjonen. Li er så delikat, samtidig som filmen handler om undergrunnskulteren og kriminaliteten i Shanghai på 30-tallet, altså veldig kontrastfylt.»

– Frank Remme, sjefsdesigner for Match.

 

Og ikke minst gutta! Selv om jentene regjerte catwalken når det gjaldt antrekkene, så hadde de kjekke herremennene likeså lekre plagg på de muskuløse kroppene sine. Her fant vi ikke så mye som minnet om Asia, men det var deilige gensere og fine dresser. Og sinnsykt kjekke menn da…

Les mer fra Julie HER!

photo by oleghn. photo by oleghn. photo by oleghn. photo by oleghn. photo by oleghn.

 

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

3 Comments

 1. Sonja Durand

  august 28, 2013 at 08:04

  Fine mønstre, I like! Og jeg liker ideeen om flagrende, hvite silkebukser med lange hvite skjerf som accessoirer, som også er sett på catwalked til nesten år. Jeg er klar!

 2. Tove Eggen

  august 28, 2013 at 10:02

  Riktig så kult faktisk!

 3. Yvette Solem

  august 28, 2013 at 19:20

  Likte spesielt antrekket med den hvite dressen-bukse & topp! 🙂 Hvitt er lekkert!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.